|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, karahacılı, okulu |
![]() |
Karahacılı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karahacılı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarKarahacılı İlköğretim Okulu Hakkında - Karahacılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karahacılı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahacılı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karahacılı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Karahacılı İlköğretim Okulu 1947 yılında bir derslik,bir araç gereç odası,bir müdür odası ve bir lojman şeklinde yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karahacılı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 374 10 61 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karahacılı Köyü Okulun Web Adresi: http://dinarkarahacili ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 415106@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karahacılı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|