Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, selçuk, sultandağı

Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri Sultandağı Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri Sultandağı Afyonkarahisar

Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında - Selçuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Selçuk İlköğretim Okulu İletişim

Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1975 yılında hizmete başlamış olup, 5 derslikli tip projeye göre eğitim-öğretim faaliyetleri devam ederken,sınıflar bölünerek ve tuvaletler kaldırılarak 10 dersliğe dönüştürülmüştür 2000 Mali yılında Okulumuza 5 derslikli ek bina yapılarak derslik sayısı tip projeye göre 10’a çıkarılmıştır 2005 yılında 5 derslikli kat ilavesi ile Şu anda 1 bilgisayar laboratuvarı ve 16 derslik olarak hizmet vermektedir Okulumuz biri tek katlı iki binadan oluşmaktadırOkulumuzun toplam alanı 5787 metre karedirOkul bahçesinde 1 kalorifer kazan dairesi ve öğrenci tuvaletleri (9 kız , 9 erkek kabinli) 1 adet 2 odalı depo bulunmaktadır

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek
Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek
Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için
Çevremize de eğitim vermek
Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak
Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek
Katılımcı, lider, yenilikçi, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, çevreci ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmektir

VİSYONUMUZ

Baş döndürücü hızla ilerleyen çağa ayak uyduran, sürekli kendini yenileyen, bilgili, çalışkan, geniş görme açısını yakalamış,düşünen bütün örgüt çalışmasıyla bu günün yeteneğinin ötesine geçen,teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanmasını bilen bireyler yetiştirmektir

Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak

Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sultandağı
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://sultandagiselcukmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com