Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, akçeşme, bilgileri, bolvadin, ilköğretim, okulu

Akçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar

Akçeşme İlköğretim Okulu Hakkında - Akçeşme İlköğretim Okulu Tanıtım - Akçeşme İlköğretim Okulu Resimleri - Akçeşme İlköğretim Okulu İletişim

Akçeşme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Akçeşme İlköğretim Okulu Kestemet Mahallesi Dörtyol ayrımında bulunmaktadır1895 yılında hastane olarak yapılmıştır Binamız tek kat ve kargır olarak inşa edilmiştir

1913 yılında okula çevrilip merkez okul olarak eğitim öğretime devam etmiştir Okulumuz 1957 yılında tamirat yapılmış olup 1977 yılında ikinci katına çıkılmaya karar verilmiş ve bir yıl içerisinde ikinci katı tamamlanmıştır İkinci kat 1978 yılında tamamlanmıştır Okulumuza daha sonra 1997 yılında hayırsever işadamları Tosuner kardeşler tarafından 100 metrekare ek bina yaptırılarak hizmete sunulmuştur Okulumuz 478 metrekare kapalı ve 2788 metrekare açık(bahçe) toplam 3266 metrekare alanla hizmet vermektedir
Akçeşme İlköğretim Okulu pilot okul seçilerek 1992 yılında sekiz yıllık ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Bu tarihten itibaren ilköğretim diploması vermeye başlamıştır Okulumuzda 10 derslik, 1 bilgi teknoloji sınıfı,1 fen laboratuarı,1 araç odası,1 hizmetli odası ,1 öğretmenler odası ,1 küçük kantin,1 spor malzemeleri odası, 1 ana sınıfı ve iki idare odası mevcuttur

Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür Yrd , 4 kadrolu ve 1 sözleşmeli sınıf öğretmeni, 2 kadrolu branş öğretmeni, 1 kadrolu hizmetli ve 180 öğrenciyle eğitim öğretim faaliyetine devam etmektedir

VİZYONUMUZ

Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak

MİSYONUMUZ

Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8 sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız

Akçeşme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Akçeşme Mah
Okulun Web Adresi: http://akcesmemebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 257189@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Akçeşme İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com