|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, ihsan, ilköğretim, kurtuluş, küçükarslan, okulu, şuhut |
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut AfyonkarahisarKurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okula özel bir isim verilme amacı: Okulumuz yapımında Otuz altı milyon lira tutarındaki işçilik ve benzer giderleri karşılamasından dolayı okulumuza İHSAN KÜÇÜKARSLAN ismi verilmiştir ![]() Okulun özellikleri: Gündüzlü karma öğrenci ![]() Dershaneler: 11 +11=22 derslik mevcut (21 tanesi derslik sınıf olarak kullanılmakta 1 tanesi de Bilgisayar Laboratuarı olarak kullanılmaktadır![]() Laboratuar, araç gereç durumu: Fen Laboratuarı mevcut olup, araç ve gereci tamdır ![]() Okul ve sınıf kitaplıkları: Okulumuzda Ersen TUZLAR adına Kütüphane yapılmış ve açılmıştır 2005-2006 yılında derslik uygulamasına geçilmiş, sınıflardaki kitaplar Türkçe dersliklerine pay edilmiştir![]() Okul Kütüphanesi: Okulumuza 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında Emekli eğitimcilerden İ Rasim TUZLAR ve Eşi Aysel TUZLAR tarafından oğlu Ersen TUZLAR adına Kütüphane yaptırılmış ve hizmete açılmıştır![]() Bahçenin alanı, ağaçlandırılması, çiçeklendirilmesi, korunması: Okul bahçesi çam ağaçları ile ağaçlandırılmış Kavak ağaçları var Ön kısım çiçeklendirilmiş Bahçe bakımı mevsim gereğine uygun olarak sürdürülmektedir Bahçe koruması yapılmaktadır Bahçede 2005-2006 Öğretim yılında ön kısım ve arka kısımda çimlendirme yapılmış, 8 Adet Çam Ağacı dikilmiştir 2009 yılında bahçemize 7 adet ıhlamur ağacı ve çiçekler dikilmiştir![]() Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: 272 7181269- 7184511 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kurtuluş Mahallesi Afyon Caddesi No:51 Okulun Web Adresi: http://kurtulusikio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|