![]() |
Kavakpınar Köyü Hakkında Bilgi Of Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavakpınar Köyü Hakkında Bilgi Of TrabzonKavakpınar Köyü - Kavakpınar Köyü Of - Kavakpınar Köyü Hakkında - Kavakpınar Köyü Resimleri İlçe: OF İl: TRABZON Kavakpınar, Trabzon ilinin Of ilçesine bağlı bir köydür ![]() KAVAKPINAR (YARANOZ) : Trabzon'un Of ilçesine bağlı şirin bir köydür ![]() ![]() ![]() ÇEVRE: Kavakpınar Köyü'nün kuzeyinde;Serince(Zariyoz) ve Çukurova (Kofciya) köyleri ,Kuzey Doğusunda;Çukurova(Kofciya), Kuzey Batsınnda;Yanıktaş(Çapoğları), Doğusunda;Baltacı deresi,Güneyinde;Yavan(Sugeldi ) Köyü yer almaktadır ![]() NUFUS: Yıllara göre köyümüz nufus verileri şu şekildedir ![]() ![]() ULAŞIM: Köyümüz;İl merkezi Trabzon'a 61 km, İlçemiz Of'a ise,9 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EĞİTİM: Köyümüz,yıllardan beri çevre köylere eğitimde öncülük yapmasına rağmen;8 yıllık eğitimle beraber köyümüzde ki ilkokulumuz kapatılıp,taşımalı eğitim ile komşu köyümüz olan,serince ilköğretim okuluna yönlendirilmiştir ![]() SAĞLIK: Köyümüzde bir adet Sağlıkocağı mevcut olup,köyümüze ve tüm çevre köylere hizmet vermektedir ![]() GEÇiM KAYNAKLARI: Halkımızın geçim kaynağı,büyük oranda çay üretimine dayalıdır ![]() ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Trabzon iline 61 km, Of ilçesine 9 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 282 1997 323 Halkımızın geçim kaynağı,büyük oranda çay üretimine dayalıdır ![]() ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - İhsan Akaydın 2004 - Ali Yüksel 1999 - Ahmet Akyazıcı 1994 - Mehmet Şenocak 1989 - Mehmet Şenocak Altyapı bilgileri Köyümüz yıllardan beri çevre köylere eğitimde öncülük yapmasına rağmen 8 yıllık eğitimle beraber köyümüzdeki ilkokulumuz kapatılıp taşımalı eğitimle komşu köyümüz olan Serince ilköğretim okuluna yönlendirilmiştir Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyünüze Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|