![]() |
Pınarönü Köyü Devrek Zonguldak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınarönü Köyü Devrek ZonguldakPınarönü Köyü resimleri - Pınarönü Köyü hakkında Pınarönü, Devrek Pınarönü, Zonguldak ilinin Devrek ilçesine bağlı bir köydür ![]() Turizm Şehirden vatandaşlar, köyün Şehir merkezine yakın olmasından dolayı yaz güllerinde yürüşüş yapmaya gelirler ![]() ![]() ![]() Coğrafya Zonguldak iline 60 km, Devrek ilçesine 3 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Ekonomi Köyün gelir kaynagı agırlıklı bir kısmı tarım ve [[hayvancılık| dır ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: > 2009 - Muharrem Akpınar > 2004 - Muharrem Akpınar > 1999 - Satılmış Kurubaş > 1994 - Satılmış Kurubaş > 1989 - NECATİ KALİNÇİK > 1984 -NECATİ KALİNCİK Altyapı bilgileri Köydeki ilkokul, taşımalı eğitim kapsamında kapatılarak öğrencilerimiz ilçe okulu olan Gazi İlköğretim Okulunda öğrenimlerini sürdürmektedirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var olan ilköğretim okulu taşımalı eğitimle öğrencileri merkeze alınmıştır Köyümüzdeki ilkokul İzci evi olarak faaliyet göstermektedir Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|