![]() |
Kurtlar Köyü Hakkında Bilgi Ereğli Zonguldak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtlar Köyü Hakkında Bilgi Ereğli ZonguldakKurtlar Köyü - Kurtlar Köyü Ereğli - Kurtlar Köyü Hakkında -Kurtlar Köyü Resimleri Zonguldak Bilgiler Nüfus 605 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 67300 Alan Kodu 0372 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Zonguldak İlçe Ereğli Kurtlar, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi suyun toplandıgı yer anlamına gelen kaptaş uzun yıllardır soylenegelmektedır ![]() ![]() ![]() bu koyde hayvancılık meshurdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALAPLININ USTUNDEN ALAPLININ USTUNDEN GARGA GECIOR GARGA GARGA GECIYOR GARGA GIZ BEN SENI ALMAYCAM YAR BEN SENI ALMAYCAM DALGA GECIOM DALGA DALGA GECIOM DALGA evlatcuuummmmmmmm GAPTASIN ALTI BAYIR GAPTASIN ALTI BAYIR YANIOM CAYIR CAYIR YANIOM CAYIR CAYIR BABA BENI EVLENDIR BUBA BENI EVLENDIR HEM SEVAPTIR HEM HAYIR HEM SEVAPTIR HEM HAYIR evlattcummmmm tekrar TARLANIN KESEKLISI TARLANIN KESEKLISI SALVARIN IPEKLISI SALVARIN IPEKLISI COK HOSUMA GIDIOR COK HOSUMA GIDIOR GIZLARIN GOBEKLISI GIZALRIN GOBEKLISI evlatcummmm tekrar ARABAM ALTMIS MODEL ARABAM ALTMIS MODEL YOKUSLARI CIKMIOR YOKUSLARI CIKMIOR GÖZELLERİ GÖRÜNCE GOZELLERİ GORÜNCE FRENLERİ TUTMUOR FRENLERİ TUTMUOR evlatcummmmmmm Coğrafya Zonguldak iline 85 km, Ereğli ilçesine 22 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 630 2000 605 1997 670 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - YAŞAR TEMEL 2004 - YAŞAR TEMEL 1999 - CEMİL AKMAN 1994 - HULİSİ AKMAN 1989 - 1984 - Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyünüze Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|