Tabaklar Köyü Hakkında Bilgi Devrek Zonguldak |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tabaklar Köyü Hakkında Bilgi Devrek ZonguldakZonguldak Devrek Tabaklar Köyü İlçe: DEVREK - İl: ZONGULDAK Köy Muhtarı: Ahmet BÜKRÜ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (372) 5569777 Cep Telefonu: 0 533 761 6567 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 yılında 618 1997 yılında 572 İle Uzaklığı: 50 km İlçeye Uzaklığı: 8 km Rakım: 310 m Sağlık Evi: Var / Faal Sağlık Ocağı: Yok İlköğretim Okulu: Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır personel olmadıgı için kullanılamamaktadır Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır Zonguldak ili Devrek ilçesi Tabaklar Köyü Resimleri |
|