|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaçam, bilgileri, ilköğretim, karşıyaka, okulu, samsun |
![]() |
Karşıyaka İlköğretim Okulu Bilgileri Alaçam Samsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karşıyaka İlköğretim Okulu Bilgileri Alaçam SamsunKarşıyaka İlköğretim Okulu Hakkında - Karşıyaka İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karşıyaka İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Karşıyaka İlköğretim Okulu Resimleri Karşıyaka İlköğretim Okulu Samsun Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karşıyaka İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karşıyaka İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / ALAÇAM Adı: KARŞIYAKA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARSİYAKA MAHALLESİ Telefon Numarası: 3626220601 OKULUN TARİHÇESİ Okulumuzun inşaatı 1976 yılında başlamış ve 1978 yılında bitirilmiştir ![]() ![]() Okul, bahçesi ile birlikte 2046 m, okul binası 600 metrekaredir ![]() ![]() Okul binası tek katlıdır ![]() ![]() ![]() Okulumuz açıldığında 6 öğretmen ve 123 öğrenci bulunmaktaydı ![]() ![]() Okul bahçesinin etrafı 1985 yılında ihata duvarı ile çevrilerek okul koruma altına alınmıştır ![]() 1988 yılında okul bahçesine Atatürk büstü yapılmıştır ![]() VİZYONUMUZ Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak MİSYONUMUZ Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|