![]() |
Kayacık Köyü - Havza - Samsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayacık Köyü - Havza - SamsunKayacık Köyü Hakkında - Kayacık Köyü Resimleri - Samsunun Köyleri Kültür ekmegimiz sıcak ve herdaim tazedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Samsun iline 93 km, Havza ilçesine 9 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 293 2000 427 1997 505 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Köy Muhtarı: Hıdır ÖZGÜL Telefon:0 (362 ) 723 32 49 Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır kullanılmıyorr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I - GENEL BİLGİLER 1- NÜFUSU :294 2- HANE SAYISI:73 3- İLÇEYE UZAKLIĞI :8 Km ![]() 4- BAĞLI MAHALLESİ:Yok II- EĞİTİM VE ÖĞRETİM DURUMU 1- OKUR – YAZARLIK ORANI:% 98 2- OKUL DURUMU : Yok 3- I ![]() ![]() ![]() III- EMNİYET VE ASAYİŞ DURUMU 1- KÖYÜN BAĞLI OLDUĞU KARAKOL VE Merkez Jandarma Karakolu TEL ![]() 2- KARAKOLA UZAKLIĞI-9 Km ![]() IV- SAĞLIK VE SOSYAL DURUM 1- Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezine bağlıdır ![]() 2- Köyde sağlık evi yok ![]() 1- KANALİZASYON-Var 2- KÖY KONAĞI-Var V- TARIM – HAYVANCILIK – ORMAN – DURUMU 1- KOOPERATİF-Yok 2- BOĞA BARINAĞI-Yok 3- TRAKTÖR SAYISI-65 Adet 4- ORMAN İÇİ/DIŞI/KENARI-Orman Dışı 5- ARAZİ SULAMA DURUMU-Yok 6- EKONOMİK DURUM Tarım ve Hayvancılık 7- TARIM ALANI MİKTARI (DA)-9 ![]() a) EKİLEN TARIM ÜRÜNLERİ Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Fiğ, Ş ![]() b) MEYVE, SEBZE VB ![]() 8- BÜYÜK BAŞ HAYVAN SAYISI-263 9- KÜÇÜK BAŞ HAYVAN SAYISI-80 ALT YAPI DURUMu-( YOL, SU, ELEKTRİK, TELEFON ![]() ![]() ![]() 1- ASFALT YOLU -8 Km ![]() 2- STABİLİZE YOLU -Yok 3- İÇME SUYU-Var – Yeterli 4- SU ŞEBEKESİ-Var 5- KANALİZASYON-Var (Şebeke var ![]() ![]() ![]() 6- ELEKTRİK DURUMU-Var 7- TRAFO SAYISI-1 Adet 8- TELEFON ŞEBEKESİ-Var 9- TELEFON ABONE SAYISI-73 10- BAĞLI OLDUĞU SANTRAL-Kocapınar Kayacık Köyüne Ait Bir Resim Kaynak: YerelNEt,Vikipedi Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|