![]() |
Çınarcık Köyü Ünye Ordu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çınarcık Köyü Ünye OrduOrdu Köyleri -Çınarcık Köyü Ünye - Çınarcık Köyü Hakkında -Çınarcık Köyü Resimleri Ordu Bilgiler Nüfus 313 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 52300 Alan Kodu 0452 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Ordu İlçe Ünye Çınarcık, Ordu ilinin Ünye ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köyün adının nereden geçmişi hakkında bilgi yoktur ![]() Kültür Köyde okuma yazma bilmeyen yoktur ![]() Coğrafya Çok engebeli degildir ![]() iklim Ilıman iklime sahiptir Kışın etkisi fazla hissedilmez ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 313 1997 472 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2004 - Mustafa Yılmaz 1999 - Kemal Arslan 1994 - Kemal Arslan 1989 - Recep Yıldız 1984 - Recep Yıldız öy Muhtarı: Mustafa YILMAZ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 3240718 Cep Telefonu: 05355193587 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 313 1997 472 İle Uzaklığı: 103 km İlçeye Uzaklığı: 26 km Rakım: 300 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Yok Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|