![]() |
Şekeroluk Köyü Ulubey Ordu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekeroluk Köyü Ulubey OrduŞekeroluk Köyü Ulubey hakkinda bilgiler - Şekeroluk Köyü Ulubey resimleri - Ordunun Köyleri Şekeroluk köyü eski adıyla Aşağıkızılen yeni adıyla Şahinkaya köyünden ayrılma bir köydür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞEKEROLUK KÖYÜ MUHTARI :Adı Soyadı : YÜKSEL TOPAL Mesleği : Muhtar İletişim Bilgisi : Telefon: 0 (452) 873 21 00 Cep Telefonu: 0 (535) 747 10 84 GEÇİM KAYNAĞI -Şekeroluk köyünün başlıca geçim kaynağı fındıktır ![]() EGİTİM ÖĞRETİM -Şekeroluk köyünde ilköğretim okulu var ![]() ![]() ULAŞIM Ordu ili Ulubey ilçesi şekeroluk köyünün il merkezine uzaklığı 46 km'dir Ulubey ilçesi şekeroluk köyünün ilçe merkezine uzaklığı 23 km'dir ![]() NÜFUS Ordu şekeroluk köyünün nüfusu 2000 yılı nüfus sayımına göre 276'dir Şekeroluk köyünün 1997 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 249'dir ![]() SAĞLIK Şekeroluk köyünde sağlık ocağı yoktur ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|