Şekeroluk Köyü Ulubey Ordu |
08-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şekeroluk Köyü Ulubey OrduŞekeroluk Köyü Ulubey hakkinda bilgiler - Şekeroluk Köyü Ulubey resimleri - Ordunun Köyleri Şekeroluk köyü eski adıyla Aşağıkızılen yeni adıyla Şahinkaya köyünden ayrılma bir köydür Dört mahallesi vardırŞekeroluk-Güvebe-Semizler ve Çığlık mahallelerinden oluşurçok güzel bir köydürYukarı kızılen- Uzunmahmut-Oyumgürgen ve Şahinkayaya kara yolu ile bağlıdırYolları daima çalışır durumdadır ŞEKEROLUK KÖYÜ MUHTARI :Adı Soyadı : YÜKSEL TOPAL Mesleği : Muhtar İletişim Bilgisi : Telefon: 0 (452) 873 21 00 Cep Telefonu: 0 (535) 747 10 84 GEÇİM KAYNAĞI -Şekeroluk köyünün başlıca geçim kaynağı fındıktır EGİTİM ÖĞRETİM -Şekeroluk köyünde ilköğretim okulu varFaal değil ULAŞIM Ordu ili Ulubey ilçesi şekeroluk köyünün il merkezine uzaklığı 46 km'dir Ulubey ilçesi şekeroluk köyünün ilçe merkezine uzaklığı 23 km'dir NÜFUS Ordu şekeroluk köyünün nüfusu 2000 yılı nüfus sayımına göre 276'dir Şekeroluk köyünün 1997 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 249'dir SAĞLIK Şekeroluk köyünde sağlık ocağı yoktur Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|