Buzun Kraliçesi Seçildi (Gözümüz Aydın) |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Buzun Kraliçesi Seçildi (Gözümüz Aydın)Rüya mı gördüm, ne? Bakıyorum; tabanı buzla kaplı bir spor salonunda, oturuyorum ![]() ![]() Çeşitli illerden gelmiş hıncahınç insanlar arasındayım Ellerde Zeyno Tıpış posterleri![]() Birisi işaret edince, hep birlikte ‘‘Türkiye seninle gurur duyuyor ![]() ![]() Türkiye seninle gurur duyuyor![]() ![]() '' diye oturduğumuz yerde zıplaya zıplaya bağırıyoruz![]() ![]() Kayanlar oluyor, yerlere düşenler, kafası yarılanlar ,dudağı patlayanlar aldırış etmiyorlar akan kanlara![]() Boynumu bükerek, yanımdakine ‘‘Ama buzun kraliçesi gelmedi ![]() ![]() '' diyorum![]() ![]() O, ‘‘Üzülme gardaş, geligeliverir![]() ![]() '' diyor![]() ![]() Buzun kraliçesi geliyor ![]() ![]() Adeta kendimi yerden yere atıp ‘‘Türkiye seninle gurur duyuyor ![]() ![]() '' diye bağırıyorum![]() ![]() Kraliçe ‘‘Kim bu, ne kadar da güzel bağırıyor ![]() ![]() '' der gibi dönüp bana bakıyor![]() ![]() O an havaya fırlıyorum ![]() Kendimi göstermek içinSağ yumruğumu geniş bir daire çizecek şekilde hızla sallarken, sağ ayağımı kafamın hizasına kadar kaldırıp, altından geçirdiğim sol elimin ekseninde dönerek daha hızlı zıplıyorum ![]() ![]() Sonra tek ayağım üzerinde geniş bir kavis çizerek kayıyorum buzda ve yanından geçiyorum, beni görsün diye![]() Kraliçem kürsüye çıkıyor ![]() ![]() Sevinç gözyaşları arasında yanımdakine ‘‘İşte çıktı ![]() ![]() '' diyorum![]() ![]() Zeynep Tıpış hakikaten çok önemli bir noktadan söze başlayıp, çok mühim konuşmasına şu şekilde giriyor: ‘‘ ya kazanacağım, ya kazanacağım demedim miiiii!!!!!!! Salon inliyor ![]() ![]() Dedinnnnnnnnnn!!!!!!!! Kazanmadım mııııııııı!!!!!!!! Kazandınnnnnnnn!!!!!!! Yanımdakine‘‘Yani bu kadar güzel bir konuşma olur ![]() ![]() '' diyorum![]() ![]() Kraliçem sözlerini sürdürüyor: ‘‘ yoluma engeller koydular ![]() ![]() '' Canhıraş bağırıyorum: ‘‘Kahrolsunlar ![]() ![]() Tıpış burada Asiye nerede?” ‘‘ kazanmayı hak etmedi mi Tıpış'nız? ![]() '' Boğazımı adeta yırtarcasına: ‘‘Hakettiii!!!!! ![]() ![]() '' ‘‘bu engelleri koyanlar utanmasınlar mı? ![]() '' ‘‘Utansınlarrr ![]() ![]() '' Kraliçemiz: ‘‘Şimdi hep birlikte buzda kayıyor muyuz var mısınız? ![]() '' ‘‘Varız ! ![]() ![]() '' Parmağını ileri uzatıyor: ‘‘Haydi Türkiyem ileriii ![]() ![]() '' Hepimiz kayıyoruz, hepimiz, hepimiz (ergenekon-mart 2007)
|
|
|
|
#2 |
|
puslu
|
ya Walla müthişsin sabah sabah Haydi Türkiyem İleriii çok Komik olmuş Eline Sağlık Buzlar kraliçemiz Sen çok yaşa!![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
angelesdream
|
"asiye ve tıpış":))) çok hoş bir yazı yazmışsın yine sevgili ergenekon ![]() ![]() eğlendiriciydi![]() ![]() ![]()
|
|
|
|