Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Karadeniz Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıyor, gümüşhanenin, sol, yanı

Gümüşhanenin Sol Yanı Acıyor

Eski 08-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aş, iş, göç üçgeninde süregelen sorunlar yumağına birde bundan sonra ne olacak sorusu da ayrı bir çözülmesi gereken sıkıntı olarak karşımıza çıkıyor
Sadece üç beş kişinin veya kurumun çaba
ları ve "ben yapıyorum" görüntü mozaiği altında bir gram dahi ilerlemeyen çıkmazlar, Gümüşhane adına gelecekte çok şeylerin kaybedilmesini ifade ediyor

Şehrin ekonomik yapısı, yatırımlara yeteri kadar elverişli olmayan imkanları daha da önemlisi mevcut imkanlarında kimi kaynak sıkıntısından, kimi görmezlikten gelerek, kimi de iç çekişmelerden dolayı önümüzde duran aysberg misali duruyor olması da kaçınılmaz sona doğru bizi itekliyor
Gümüşhane'nin ceviz ağacı dağıtılmasından, kene ısırmasından, trafik kazalarından, tekil açıklamalardan, sonu gelmeyen kısır çekişmelerden bir an önce kurtulması gerekiyor Yoksa görülüyor ve biliniyor ki, sol yanı acıyor Gümüşhane'nin
Aynur Yılmaz - Gündoğumu / Samsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com