![]() |
Çamlıgüney Köyü Bayat Çorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamlıgüney Köyü Bayat ÇorumBayat Çamlıgüney Köyü - Çamlıgüney Köyü Resimleri - Çamlıgüney Köyü Hakkında - Çamlıgüney Köyü Tanıtım Çamlıgüney, Çorum ilinin Bayat ilçesine bağlı bir köydür ![]() İlçe: BAYAT - İl: ÇORUM Köy Muhtarı: HALİT MEMİŞ Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0(364)3852138 Cep Telefonu: 0(537)5290355 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 171 1997 - 194 İle Uzaklığı: 82 km İlçeye Uzaklığı: 24 km Rakım: 770 m Tarihi Çok eski bir tarihi vardir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kültür Köyde yapılan yerel yemekler tarhana,bulgur,pekmezdir ![]() ![]() Coğrafya Çorum iline 82 km, Bayat ilçesine 24 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus [değiştir] Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 171 1997 194 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: Seçim Yılı Muhtar [[2004] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1999 1994 1989 1984 Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmakta iken daha sonra büyük bir ilköğretim okulu eski okulun yanına yapılmıştır ![]() ![]() Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyünüze Aitbilgi ve Resimleri Bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|