Arsin Mesahor Köyü Fotoğrafları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arsin Mesahor Köyü FotoğraflarıArsin Mesahor Köyü Resimleri Mesahor Köyü Muhtarın Adı Cemal KESKİN Nüfus Sayısı 1963 Telefon No 719 14 27 Hane 225 Bekçisi İsmail TÜYSÜZ İlçeye Uzaklığı 29 Km Yol Durumu 23 Km Asfalt - 3 Km Stabilize Okul Durumu Başdurak İlköğretim Okulu, Başdurak Mısırlı İlköğretim Okulu Derslik Sayısı 7 Öğretmen Sayısı 9 Öğrenci Sayısı 211 Halk Eğitim Faaliyetleri Dikiş - Nakış Kursu Kurs Öğreticisi 2 Kursiyer Sayısı 50 Sağlık Evi ve Ebe Durumu Sağlık Ocağı Mevcuttur Cami ve Camievi Durumu 6 Camii, 2 Mescit, 4 İmam vardır TV Yayınları TRT yayınları normal ,Özel kanal yayınları Uydu aracılığı ile izlenmektedir Köydeki Sosyal Tesisler 2 Çay Ocağı, 5 Bakkal, Doğrama Atölyesi, Demirci, Bakırcı, Sobacı, Berber ve Ayakkabı Tamircisi bulunmaktadır Hayvan Sayısı 150 Büyük Baş, 600 Küçük Baş Araç Sayısı 3 Kamyon, 6 Minibüs bulunmaktadır Elektrik Abone Sayısı 277 Telefon Abone Sayısı 658 Köyün Ekonomik Durumu Fındık, Hayvancılık, Mısır, Gurbetçilik Yeşil Kartı Olan Hane Sayısı 250 |
|
|
|