![]() |
Karabük Türküleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabük TürküleriKarabük Türküleri Aç Kapıyı Ben Geldim Avanım Safa Geldin Hoş Geldin Ölüyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gözler Külediyor Çuha Da Yelek Eklolur Avanım Çirkin Seven Dertlolur Ölüyom Sen De Yanuh Ben De Yanuh Sular Da Akar Boz Bulanıh Eller De Uyur Ben Uyanıh Severisen Güzel Sev Avanım Güzel Merhametlolur Ölüyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gözler Külediyor Tarakçıdan aşşağı Bulut yağıyor bulut Madenkeşlik uzadı Unut sevdiğim unut Soğanlı kenarında Ekin yıkayamadım Kara kömür yüzünden Çillime doyamadım Metin Çengel Derelerin uzunu Kıramadım buzunu Aidim çerkez kızını Çekemedim nazını Bahçalarda mürdüme Çare bulun derdime Ben bu dertten ölürsem Tel vurun efendime Armut daldan düşer mi Günde yahni bişer mi Sevip sevip yarılmak Şanımıza düşer mi Elmanın irisine Yağsıdım gerisine Beni çoban tutsunlar Kızların sürüsüne Susadım su isterim Bana çeşme gösterin Ben çeşmeden kanamam A! yanaktan isterim Suya endim kamışa Su ne yapsın yanmışa Mevlam sabırlar versin Yarinden ayrılmışa |
![]() |
![]() |
|