![]() |
Aşk Ateştir... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Ateştir...Aşk Ateştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Aşk ateştir, öğüt yeldir ![]() Yel, ateşi alevlendirir ![]() Bir kaplanı ne kadar dövsen, o nisbette hırçınlaşır, öfkesi şiddetlenir ![]() ![]() ![]() Sen bana fenalık yapıyorsun ![]() İstiyorsun ki, yüzümü ateşli yerden ateşsiz, soğuk yere çevireyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daima kendinden iyisini ara ![]() Kendin gibilerle vakit geçirmek, vaktini zâyi etmektir ![]() ![]() ![]() Tehlikeli yerlere ise ancak sarhoşlar gider ![]() ![]() ![]() onun bütün belâlarını da düşündüm ![]() ![]() ![]() Sadık bir aşık isen elini canımdan çek ![]() ![]() ![]() kendini beğenen korkaklardır ve sevgiliye değil de kendi şahıslarına âşıktırlar ![]() ![]() ![]() nasıl olsa ecel pusu kuracak beni alıp götürecek ![]() Onun için nazlı sevgilim beni öldürsün daha iyi ![]() Onun uğrunda, onun elinde güle oynaya can veririm ![]() Madem ki, ölüm haktır ve alına yazılmıştır, cânan uğrunda, onun elinde ve yanında ölmek daha iyi değil mi? Bir gün ister istemez öleceksin ![]() Yârin ayağı dibinde can vermek daha iyi değil mi? ![]() ![]() Tek bir ışık etrafında döner durur ve kendini yok eder ![]() ![]() “Vahdet” yolundaki dervişin hâline benzer ![]() Işık ilâhî aşk, pervâne ise bu aşk ile yanıp tutuşan ve hatta yokluğa erişen derviş demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mum, hem bu sözleri söylüyor, hem de sararmış yanağından sel gibi gözyaşı dökülüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen azıcık bir ışık ve ateş gördün mü, hemen yanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık gece bitiyor, sabah oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanmak yürekde olur ![]() dışın parlak için buz dan farkın kalmaz ![]() ![]() Bin kere de okusan, yüzbin kere de yazsan içinde ilahi aşkın ateşi yanmaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Ateştir... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Ateştir...Mum inleyerek cevap verir: -Benim tatlı balım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mum, hem bu sözleri söylüyor, hem de sararmış yanağından sel gibi gözyaşı dökülüyordu ![]() Bir damla göz yaşı çok ibadetlere bedeldir O,gözyaşlarını bizede döktürecek maneviyatı duyguyu ALLAH cc bizlerede versin inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Ateştir... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Ateştir...Alıntı: Kocayürek Nickli Üyeden Alıntı Mum inleyerek cevap verir: -Benim tatlı balım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mum, hem bu sözleri söylüyor, hem de sararmış yanağından sel gibi gözyaşı dökülüyordu ![]() Bir damla göz yaşı çok ibadetlere bedeldir O,gözyaşlarını bizede döktürecek maneviyatı duyguyu ALLAH cc bizlerede versin inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() İnşallah sevgili kocayürek, güzel yorumuna güzel yüreğine sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum Aşkla kal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|