![]() |
Nun'a,Vav'a Ve Belki De Elif'e... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nun'a,Vav'a Ve Belki De Elif'e...Nun'a,Vav'a ve Belki de Elif'e ![]() ![]() ![]() ![]() Nun'a,Vav'a ve Belki de Elif'e ![]() ![]() ![]() değişmek zor terketmek ![]() ![]() ![]() kocaman yürekli dostları olmalı insanın yaşayabilmek için ![]() ![]() ![]() Teksir kağıtlarına dönmüştü yüzüm, yüreğim ![]() ![]() ![]() yazılmış,silinmiş,yazılmış karalanmış yırtılmış ![]() ![]() ![]() hep izi kalmış yaşanmaya söz verilip yaşanmamışların ![]() ![]() ![]() parke taşlar gibi bölünmüşlüklere gebe ![]() ![]() ![]() oysa; tamamlanışlara döndüm yüzümü ![]() ![]() nun'a vav'a ve belkide elif'e ![]() ![]() ![]() güneybatı/kuzeydoğu ne farkeder; gönlümün kıblesine ![]() ![]() ![]() neyse ve sadece öyleydi işte ![]() ![]() ![]() dostlara her ulaştığım gün YAĞMUR yağardı kentime ![]() ![]() ![]() ne bereketli günlerdi ![]() ![]() ![]() sırılsıklam olurdum üç dakikalık mesafede, yinede değiştirmezdim büründüklerimi, üzerimde birkaç dakika daha fazla kalsın diye, bulutların bana ikramının ![]() ![]() ve hayatın doldurduklarını daha fazla taşıyım diye ![]() ![]() ![]() müthiş güzel olurdu gök ve toprağın umarsız alışverişi ![]() ![]() biri boşaltmaya muhtaç içindekileri bir dostuna, biri damlayışlarına,ağlayışlarına ![]() ![]() biri anlatıyor ve ağlıyor, diğeri alıyor bağrına basıyor sanki ![]() ![]() ![]() ve içiyor dostunun kaygılarını kana kana ![]() ![]() ![]() dudaklarının kenarından taşırırcasına ![]() ![]() ![]() şükran sana Yarab,şükran yalnız sana!!! dostlar,yağmurla geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dost,omuz atıverdi sırtlanıp taşırdıklarıma ![]() ![]() ezildiklerime,yarımlıklarıma ![]() ![]() ne natamamsa,tamam oluverdi ![]() ![]() ![]() YOKSA Rabbim mi gönderdi ![]() ![]() ![]() İşte, dost,bundan dost ![]() ![]() ![]() Nun'a Vav'a ve belkide Elif'e ![]() ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() VAV ![]() ![]() ![]() Uzatmak için yanındakilerin ömrünü, yok sayar kendini ![]() ![]() ![]() GİTTİ ![]() ![]() ![]() VAV'a ![]() ![]() ![]() kırık şimdi kolum kanadım ![]() ![]() ![]() kal demiştim, sensiz burda sözler sıradan,alaycı ![]() ![]() ![]() anlayacak dostları olmalı insanın, hüznüne ortak ![]() ![]() ![]() dinlemedin ![]() ![]() ![]() ve şimdi yavaş yavaş toplanma zamanı ![]() ![]() ![]() yeni değerler bulma zamanı ![]() ![]() ![]() eskilere inat ![]() ![]() ![]() eskilerden uzak ![]() ![]() ![]() hakettiğimiz gibi ![]() ![]() ![]() veda'n veda'm'dı ama inanmadın ![]() ![]() ![]() şimdi düşüncelerim bölük pörçük ![]() ![]() ![]() bağla birbirine geri getir bana ![]() ![]() ![]() toplamaya takatim yok inan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dündü ![]() ![]() ![]() ![]() Gidişinin adı bir başka ayrılığa daha kapı açtı ve yoksunuz diyebileceğim iki ayrılık belirtisi bu güne yansıdı ![]() Gidişin sessizdi, varlığınızın sakinliğine/sakinleştiriciliğine benzeyen ![]() Gidişin günün öksüz kalmasıydı, yetim kalmasıydı adeta ![]() Dön diyecek gücüm de yok, buna hakkım da ![]() ![]() ![]() ama hatırlarım sizi, kimseye sormadan, size bile! bir varmış(sın),bir yokmuş(sun) ![]() ![]() ![]() Elif şimdi MED'siz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|