![]() |
Rasulullah'ın (Sav) Duaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rasulullah'ın (Sav) DualarıRASULULLAH’IN (S ![]() ![]() ![]() Rahman ve Rahim Olan Allah’ın (c ![]() ![]() “Allah’ım senden hidayet, takva, iffet ve zenginlik isterim ![]() “Allah’ım günahlarımı affeyle, bana rahmet et, bana hidayet, sağlık ver ve beni rızıklandır ![]() ![]() “Allah’ım beni hidayete ulaştır ve doğru kıl ![]() ![]() “Allah’ım ben kendime çok zulmettim senden başka hiç kimse günahları affetmez katından bir bağış olarak beni bağışla ve bana rahmet et şüphesiz sen affedici ve merhamet edicisin ![]() “Allah’ım hatamı bilgisizliğimi, işimde ki israfımı ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affet ![]() “Allah’ım ciddi ve şaka olarak yaptığım hatamı ve kasten yaptığımı bağışla bunların hepsi bende mevcuttur ![]() “Allah’ım önce yaptığım ve geriye bıraktığım, gizlediğim ve açığa vurduğum ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle ![]() ![]() “Allah’ım gerek işlediğim, gerekse henüz işlemediğim günahların şerrinden sana sığınırım ![]() “Allah’ım vermiş olduğun nimetin kaybolmasından vermiş olduğun sağlığın bozulmasından, ansızın geliverecek olan beladan ve her türlü öfkeden sana sığınırım ![]() “ALLAH’IM! Nefsime takva ver ve onu temizle ![]() ![]() ![]() “ALLAH’IM! Faydasız ilimden, korkusuz kalpten ![]() ![]() “ALLAH’IM! Senin emrin üzere Müslüman oldum ![]() ![]() “ALLAH’IM! Cehennem ateşi ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım ![]() “ALLAH’IM! Çirkin huylardan, çirkin davranışlardan ve çirkin arzulardan sana sığınırım ![]() “ALLAH’IM! Alaca hastalığından, delilikten, Cüzzamdan ve diğer kötü hastalıktan sana sığınırım ![]() “ALLAH’IM! Helalin ile yetindirerek, haramından sakındır ![]() “ALLAH’IM! Doğru yolda yürümeye bana nasip et ![]() ![]() “ALLAH’IM! Senin sevgini, seni sevenin sevgisini ve Sevgini kazandıran ameli dilerim ![]() “ALLAH’IM! Sevgini bana nefsinden, ailemden ve soğuk sudan daha çok sevdir ![]() “ALLAH’IM! Rahmetinin gereklerini,mağfiretinin sonuçlarını tüm günahlardan arınmaya, her türlü iyilikten payımı Cenneti kazanmayı ve cehennemden kurtulmayı senden isterim kuvvet ve kudret ancak Allah’ın yardımı iledir ![]() AMİN YA AZİZ ALLAH’IM ![]() |
![]() |
![]() |
|