![]() |
Bir Damla Suyun Duasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Damla Suyun DuasiBen bir damlacıktım denizlerde dolaşan ![]() ![]() ![]() Akıntılarla dünyayı dolaştım kaç sefer ![]() ![]() Güneşin erişemediği yerlere inip çıktım ![]() Hiçbir an bir yerde duramadım ![]() ![]() Bir damla olarak kalmaya razı değildim ![]() Deniz olmak da yetmezdi bana ![]() Günler ve geceler boyu yakardım Alemlerin Rabbine ![]() Şevkle hevesle denizden denize koştum,bir gün dualarım kabul olacak diye ![]() Bir gün güneşin tebessümüyle dualarıma cevap geldi ![]() ![]() Ve bir kuş gibi havalandım ![]() ![]() Benimle birlikte niceleri yükseldi ![]() Yer ve gökler Rabbinin emriyle arınan sayısız su damlalarıyla beraber,meleklerin ellerinde,görünmez bir ordu halinde uçtuk uçtuk ![]() ![]() ![]() Dokuz gün,dokuz gece göklerde uçtuk durmadan ![]() ![]() Sonra "in"emrini alan yeryüzüne indi ![]() ![]() Bense bir akarsuya karışıp her saniye yüz milyar yeni arkadaşımla tanışarak aktım günler boyunca ![]() Dağlardan ovalardan geçtim bir yudum su olmak için ![]() Deniz olmak yetmezdi bana ![]() ![]() Ben bir yudum su olmak istedim ![]() ![]() Onunla beraber, onun diliyle ,onun zerreleriyle Alemlerin Rabbini zikretmek istedi dilim ![]() Ben onun için dua ettim,onun içi bir yudum su olmak istedim ve oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|