Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, kahreden, şeytanı

Şeytanı Kahreden Dua

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytanı Kahreden Dua

Şeytandan Korunmak İçin Okunacak Dua - Korunma Duası - Üç Harflilerden Korunmak İçin Okunacak Dua

Şeytan genç evliyalardan birine görünüp şöyle dedi:
"Ben senin yanına geldiğimde deve gibiydim Beni dinlemeyip onu okuduğun için beni serçeye çevirdin"

Yüksek tabaka evliyalardan Muhammed b Vasi Hazretleri bu duayı okurlardı :

Allâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basıyran bi uyûbinâ ve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm Allâhümme fâyishü minnâ ke mâ âyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannattahû min afvike ve bâıd beynenâ kemâ bâadte beynehû ve beyne rahmetik, inneke alâ külli şey'in kadiyr

Manası: Ya Rabbi ! Şeytan denilen düşmanı başımıza musallat ettin Biz onu göremediğimiz halde, o bizi görüyor Ya Rabbi ! O kafire rahmetinden ümit kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir Ya Rabbi ! Affından onu mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et Ya Rabbi ! Onun rahmetinden uzaklaştırdığın gibi bizden de o kadar uzaklaştır Ya Rabbi ! Sen her şeye kadirsin

Bu zat bu duayı okuduğu için şeytan yanına yaklaşamazdı Bir gün şeytan önüne çıktı :
- Sen Beni tanıyor musun ?
- Hayır
- Ben şeytanım, sana rica ediyorum Katiyyen yanına yaklaşmayacağım Sakın bu duayı kimseye öğretme
Bunun üzerine o zat :
- Ey melun ! Bundan sonra bu duayı daha çok okuyup herkese de öğreteceğim, dedi

Bu dua çok tesirlidir Okunduğu vakit şeytanın belini kırar

Kaynak : Arif Pamuk - Pamuk Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com