![]() |
99 Esmadan 99 Dua |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 99 Esmadan 99 DuaYa Bedi! Hiçligi varlikla taçlandiran sensin Varligi yokluktan çikarip süsleyensin Sen ki her seyi essiz bir güzellikte yaratirsin Essiz yakinligina al beni Sen ki her isi özenle ve incelikle tamamlarsin Inceden inceye sev beni Ya Baki! Ne zaman lezzet alsam tükenince elem çekerim Lezzetleri daim eyleyen sensin Ne zaman kavussam ardindan ayriligi beklerim Kavusmalari sahici eyleyen sensin Ne kadar çok sevdam varsa o kadar çok veda beslerim Kalbime ebedi sevdalar düsüren sensin Ömrüm kisa elim yetismiyor kalbim kandir Baki olan ancak sensin Beka bahset imanima Ya Varis! Yok bildiklerim senin nazarindadir Yitirdiklerim senin katindadir Bitirdiklerim senin yanindadir Unuttuklarim senin hatirindadir Unutulmuslari sonunda sen anarsin Gidene de kalana da Varis sensin Ebedi kavusmaklar ver bana Ya Resid! Ya Rab sensin hakiki biricik mürsit Yönümü sana çevir yolumu sana getir Ya Sabur! Eyyub'a(as) sabri sen ögrettin Eyyub'a(as) sabri sen verdin Sen ki sabri için Eyyub'a(as) översin Sensin Sabur asil sabreden sensin Sabur sensin sabredenleri seversin Sabrin öyle ki ben kuluna hilmin çok Sabredersin ki cezalandirmak ta acelen yok Sabrin var ki pisman olacaklara mühletin çok Sabrin öyle ki sabretmeyenlere bile sabirsizligin yok Sen ki bütün sabredenlerin sabir sebebisin Muhabbetine mahzar olan sabilinden eyle beni |
![]() |
![]() |
|