Aşure Ayının Duası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşure Ayının DuasıAşure Ayı Duası Okunuşu Aşure Ayı Duasının Manası Elhamdulillahi Rabbil Alemin ![]() ![]() Vessaletü Vesselamü Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Elahi Ve Sahbihi Ecmain![]() ![]() ![]() Allahümme Entel Bediyül Gadim ![]() ![]() ![]() El Hayyul Kerim![]() ![]() El Hannanül Mennan![]() ![]() Ve Hezihi Senetün Tecidetün Es Elüke Fihel İsmete Mineşşeytanirracim![]() ![]() ![]() ![]() Vel Avna Ala Hezihil Nefsil Emmareti Bissü İ Vel İştiğale Bima Yugarribüni İleyke Ya Zel Celali Vel İkram ![]() ![]() ![]() Bi Ramhmetike Ya Erhamer Rahimin ![]() ![]() Ve Salllahü Ala Seyyidina Ve Nebiyyina Muhammedin Ve Ala Elahi Ve Sahbihi Ve Ehli Beytihi Ecmain![]() ![]() ![]() Manası Hamd Alemlerin Rab Bi Olan Allah A Mahsustur ![]() ![]() Salatü Selam Onun Biricik Rasül Ü Efendimiz Sav Ve Onun Aline Eshabına Olsun![]() ![]() Kendinden Evvel Hiçbir Varlık Olmıyan ![]() ![]() Varlığı,Hayatı,Kulla rına Keremi,Ziyade Merhameti,Nimetler Bagışlaması Sonsuz Ve Devamlı Olan Sensin Allah Im![]() ![]() ![]() İşte Bu Yeni Yıldır Ki,Bu Yıl Boyunca Huzurundan Kovulmuş Şeytandan Beni Korumanı,Daima Kötülüğü Emreden Nefsime Galip Olmam İçin Yardımını Ve Beni Sana Yaklaştıran İşlerle Meşgul Olmamı,Senden Dilerim ![]() Ey Celal Ve İkram Sahibi Allah Im![]() ![]() ![]() ![]() Ey Erhamur Rahimin Olan Rab Bim Rametinin Bereketiyle Duamızı Kabul Et ![]() ![]() ![]() Allah In Selamı Hz Muhammed Mustafa (Sav) In Ve Onun Alinin Ashabının Ehli Beytinin Üzerine Olsun ![]()
|
|
|
|