Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, ediyordu, peygamberimiz, sav

Peygamberimiz (S.A.V) Böyle Dua Ediyordu..

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Peygamberimiz (S.A.V) Böyle Dua Ediyordu..

PEYGAMBERİMİZ (SAV) BÖYLE DUA EDİYORDU

Allah'ım, benimle günahlarımın arasını, doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır Allah'ım! beni hatalardan, beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle

Allah'ım, Sen'den bildiğim bilmediğim şu anda lütfedilen, ileride lütfedilecek bütün hayırları istiyorum Allah'ım, bildiğim bilmediğim şu anda gelip çatan, ileride başa gelecek olan bütün şerlerden Sana sığınırım

beni nefsimle başbaşa bırakırsan, (bu takdirde) beni za'fa, muhtaçlığa, günaha ve hayata itmiş olursun ben ancak senin rahmetine güveniyorum; günahlarımın hepsini bağışla, zira günahları ancak Sen bağışlarsın tevbemi kabul et, zira Sen tevbeleri kabul eden ve çok merhametli olansın

Allah'ım, Sen'den işime sebatı diliyorum, doğru yolda azim istiyorum Sen'den nimetine şükretmeyi ve Sana güzelce ibadet etmeyi istiyorum ve sadık bir dil, selim bir kalb istiyorum bildiğin şeylerin şerrinden sana sığınıyorum bildiğin şeylerin hayrını Sen'den istiyor ve bildiğin şeylerden Sana istiğfar ediyorum şüphesiz Sen, Allamu'l-guyubsun

Allah'ım, senden hayırlı işler yapmayı; kötülükleri terketmeyi ve fakirleri sevmeyi, beni bağışlamanı, bana merhamet etmeni ve insanların fitnesini murad buyurduğunda, fitnelere düçar olmadan beni vefat ettirmeni dilerim Sen'den, Sen'i sevmeni, Sen'in sevdiklerinin sevgisini ve Sen'in sevgine beni yaklaştıracak amellerin sevgisini dilerim

Allah'ım, Sen'i zikir, Sana şükür ve güzelce ibadet etmemiz için bize yardım et

Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınırım

Allah'ım, Sen'den hidayet, takva, iffet ve (gönül) zenginliği dilerim

Allah'ım, bütün işlerimizde akıbetimizi güzel yap, dünyada rezil-rüsvay olmaktan ve ahiret azabından bizi koru

Allah'ım, nebin Hz Muhammed'in (sav) Sen'den istediği her hayrı Sen'den istiyor, yine nebin Hz Muhammed'in (sav) Sana sığındığı şeylerden Sana sığınıyoruz

AMİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com