Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mucîb

Ya Mucib

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ya Mucib

Ya Mucib !

Ya mucib, ya mucib, ya mucib

Ey dualara icabet eden ALLAH'ım

Ya vehhab, ya vehhab, ya vehhab

Ey bağışı, vermesi karşılıksız ve bol olan ALLAH'ım

Senki kuran-ı Azimüşşan'da kullarım benden istesinler icabet edeyim buyurdun Ya rabbi

ben bu ayeti elime, dilime kalbime aldım bu ayette ki müjdeye ve muhakkak senin vaadini

yerine getirmene büyüklüğüne inananarak kapına geldim Rabbim senin esma-ül hüsnanda

muciblik vasfın geçiyor, rabbim yine kuran-ı kerimde dualara icabet edeceğini

buyuruyorsun, ve yine senin habibin rasulün bizere kurtuluş olarak gönderdiğin efendimiz

sana el açanı boş çevirmekten haya edeceğini, duaları mutlaka kabul edeceğini buyuruyor

Rabbim ben bu delilleri elimde, dilimde, aklımda ve kalbimde topladım inandım geldim,

senin ve efendimizin sözünün doğruluğuna sığındım geldim, ümit içerisinde lisanım

yettiğince sana duaya yöneldim Rabbim ben senden önce affını taleb ediyorum biliyorum

ki benim günahlarım büyüktür ama senin rahmet ve magfiret denizinde bir nokta misali

değildir Rabbbim ben günahlarımla kendime zulmettim ama tövbe ettim, şerrinden

sakındım ve bir daha işlememeyer niyet ettim Rabim önce anne ve babama kardeşime,

dua dostlarıma, ve bütün müslüman kardeşlerime rahmet ve merhamet eyle,

günahlarımızı affeyle ahirette ve dünyada sana vasıl olma saadetine kavuştur, dualarımıza

icabet et

Ya rabbi ben sana maruzatımı kalben ve dilim ile bildirdim, ellerimi açtım, dua

ettim ve ediyorum, ya rabbi senden meleklerinin, ve dua dostlarımın huzurunda onların

şahitliği ile istiyorum ne olur dualarıma icabet et, ne olur büyük yardımın ile bu aciz kuluna

yardım et, beni sıkıntılarımdan ve dertlerimden bu içinde bulunduğum çıkmazdan

çaresizlikten biran önce kurtar, dualarımın kabulü olan mucizeni göster ve beni şükrüne

vasıl eyle

Rabbim ben sana inandım güvendim ellerimi açtım dua dostları ile melekleri de

şahit tuttum ve istedim Gerisini sana bıraktım ALLAH'ım Şüphesiz ben ne kadar kendime

zulm etsemde, günah işlesemde affına sığınıp senden yardım diliyorum, sen sana sığınanı

yalnız bırakmayacak kadar şeref ve merhamet sahibisin Senden önce şerefli olan kendi

varlığın, sonra peygamber efendimiz MUhammed mustafa (sas) ve sende hatrı geçecek

bütün salih kulların meleklerin ve ismi azam, esmaül hüsnan hürmetine istiyorum onları

duama vesile kılıyorum

Sen dualarımı kabul et rabbim, ben senin büyüklüğüne güveniyorum dua dostları ve

melekleride duama şahit bırakıyorum Şüphesiz sen vaadinden dönmeyecek kadar

büyüksün!!!

Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com