![]() |
Rüyalarda Buluşalim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyalarda BuluşalimRÜYALARDA BULUŞALIM Rüyalarınızı sizlere yorumlayarak yardımcı olabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rüyalarda Buluşalim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyalarda Buluşalim1) ev arkadaşım, onun eski erkek arkadaşı ve ben arabada gidiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) aynı gece uyandıp uyuduktan sonra da bu rüyayı gördüm ; okul gşbş geniş koridorlu bir yerdeyiz ordaki insanlara kötü ruhlar(cin vs) musallat olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) bu son bu seferde büyülerle ilgili bir rüya gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşırı yükleme yaptım farkındayım ama son bir hafta içinde gördüğüm çokça rüyadan an fazla etkilendiğim ve anlam veremediğim rüyalar bunlar yorumlarsanız çookkk sevinirim( bu arada uyumadan önce eski sevgilimi görmeyi dileyerek yatıyordum bu rüyaları gördüğümde) |
![]() |
![]() |
|