Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alyans, boncuklu, nazar

Nazar Boncuklu Alyans

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nazar Boncuklu Alyans

Nazar Boncuklu Alyans

Merhabalar sevgili arkadaşlarımOldukça etkilendiğim ve gerçekten rüya yorumlama konusunda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyaç duyduğum rüyamı paylaşmak istiyorum

Rüyamda beni terkeden çok ama çok sevdiğim askerdeki sevgilimin ablası elinde 2 kutu yüzükle bana geliyor

Yüzüklerden bir tanesi söz yüzüğü imiş diğer kutudada iki tane alyans var ve alyansların üstünde nazar boncuğu var söz yüzüğündede nazar boncuğu varİki alyanstan kasıt biri sevdiğim insanın diğeride benimmişAlyanslar pırıl pırıl parlıyordu söz yüzüğü sıradan dikkat çekemeyen alelade bir yüzüktüAblası söz yüzüğünü sembolik olarak aldıklarını söylediAlyanslar için özen gösterdik dedi zaten sözle nişan arasında fazla mesafe olmayacak dedi yüzüklerin nasıl durduğuna bakmak için sağ elime tek taşlı olan söz yüzüğünü ve aynı parmağıma diğer alyansı taktımO kadar şaşırdımki rüyamdada henüz barışmamıştık sevdiğimleAblasının yüzüklerimizi getirdiğini söyledim haberi olduğunu ve beni çok sevdiğini söyledi Ablalar gittikten sonra yüzükleri bir sehpanın üstüne koyarak abime ve babama gösterdim sevinç ile çok heyecanlı ve mutluydum onlarda mutlu oldular Rüyam bu arkadaşlarımOldukça duygulandığım ve etkilendiğim bir rüya

Hayırlara vesile olur inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com