![]() |
İstihare İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstihare İçinİstihare İçin Bir kimsenin mühim bir haceti olsa ve ne yapacağını bilemezse güzelce bir abdest aldıktan sonra kıbleye karşı oturup, Üç defa Salavati şerife, on defa Fatiha suresini, onbir defa İhlas suresini ve yine on defa Salavati şerife okuyup, kıbleye karşı sağ elini sağ yanağının altına koyup uyusun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İstihare İçin |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstihare İçinistihare için denenmiş güzel bir dua daha yazıyorum Allahümme inkünte te'lamu enne hezel emra hayrulli fidini vedüyye vemeaşi ve agıbeti emri ev acili emri ve ecilihifegdürhü li veyessirhü li sümme barik lifih ![]() ve inkünte te'lamü enne hezel emra şerrullifi dini ve dünya vemeaşi ve agıbeti emri ev acili emri ve acilihi fesrifhü anni fesrifni anhü vegdür liyel hayra haysü kene sümme raddinibih ![]() meali: Allahım,şu iş, senin ilminde dinim,dünyam,hayatım,işimin sonu itibariyle benim için hayırlı ise onu bana takdir eyle ve kolaylaştır ![]() ![]() Eğer bu iş,sen,n ilminde dinim,dünyam,hayatım,işimin sonu itibariyle benim için şerli ise onu benden,beni de ondan uzaklaştır ve hayır nerede ise onu bana takdir et,sonra onunla beni memnun et ![]() Önce Allah rızası için 2 rekat hacet namazı kılınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|