Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
calinmis, için, mal

Calinmis Bir Mal İcin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Calinmis Bir Mal İcin

Calinmis Bir Mal İcin

simdi yazacagim formül hakin ve resulünün ehlibeytinin rahmetine kavusmus bir hocadan verilmistir bir adem oglunun birseyi calinsa geri getirilmesi icin temiz bir teneke al niyetini al ondan sonra 1000 tane nohut üzerine her birinde besmele olmak üzerine tebbet suresini oku her okudugunu tenekeye koy 1000 tane tamamlandiktan sonra nohutlarin üstüne su koy takii nohutlar suyun altinda kalsin niyetide söyle al yarrabi kim benim bu esyami caldiysa o kiside bu nohutlar nasil sisecekse o hirsizda böyle sissin diye niyet al sonra o tenekenin agzini güzelce lehimle kapa ve karanlik bir yere koy o nohutlar sismeye baslayinca o kiside sismeye baslar etrafiundaki kisilere bakarsin kim sismeye baslamis hirsiz o kisidir istediginiz zaman yaparsiniz yardim alabilirsiniz benim konularimi baska yere koyanlara hakim haram olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com