Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mülk, suresi

Mülk Suresi

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mülk Suresi

Mülk Suresi

EBU HÜREYRE RA anh anlatıyor RESULÜLLAH SAV buyurdular ki kuranı kerimde 30 ayetlik şanı yüce bir sure vardır bu süre kendisini okuyan kimseye kıyamet günü şefaat eder ALLAHIN onu affetmesini sağlar bu sure Tebarekellezi bi yedihil mülk tür EBU DAVUD DAKİ RİVAYETTE okumak suretiyle arkadaşlığını kazanan kimseye sure şefaat eder denilmiştir her sabah bu sureyi 1 kez okuyan kimse YÜCE MEVLANIN 1001 ÇESİT LÜTUF VE KEREMİNE NAİL OLURLAR BU SUREYİ OKUMAYA DEVAM eden insanın rızkı artar hayatı refah içinde geçer dünyada iken cin ve şeytanların şerrinden ahirette de kabir azabından korunur her hangi sıkıntılı bir durumu olan kimse MÜLKSURESİNİ sabaha karşı 2 rekatnamazdan sonra 21 defa okur ve MEVLADAN kurtuluş hayırlı çıkış kapısı ve yardım isterse her türlü sıkıntısı gider ve umduğuna nail olur selam ve dua ile kalın

BİSMİLLAHİRRAHMANNİRRAHİM

1 Tebarekelleziy biyedihilmulku ve huve 'ala kulli şey'in kadiyrun
2 Elleziy halekalmevte velhayate liyebluvekum eyyukum ahsenu 'amelen ve huvel'aziyzulğafuru
3 Elleziy haleka seb'a semavatin tıbakan ma tera fiy halkırrahmani min tefavutin ferci'ılbasare hel tera min futurin
4 Summerci'ılbasare kerreteyni yenkalib ileykelbesaru hasien ve huve hasiyrun
5 Ve lekad zeyyennessemaeddunya bimesabiyha ve ce'alnaha rucumen lişşeyatıyni ve a'tedna lehum 'azabesse'ıyri
6 Ve lilleziyne keferu birabbihim 'azabu cehenneme ve bi'selmasıyru
7 İza ulku fiyha semi'u leha şehiykan ve hiye tefuru
8 Tekadu temeyyezu minelğayzı kullema ulkıye fiyha fevcun seelehum hazenetuha elem yet'kum neziyrun
9 Kalu bela kad caena neziyrun fekezzebna ve kulna ma nezzelellahü min şey'in in entüm illa fiy dalalin kebiyrin
10 Ve kalu lev kunna nesme'u ev na'kılu ma kunna fiy ashabisse'ıyri
11 Fa'teref'u bizenbihim fesuhkan liashabisse'ıyri
12 İnnelleziyne yahşevne rabbehum bilğaybi lehum mağfiretun ve ecrun kebiyrun
13 Ve esirru kavlekum evicheru bihi innehu 'aliymun bizatissuduri
14 Ela ya'lemu men haleka ve huvelletıyfulhabiyru
15 Huvelleziy ce'ale lekumul'arda zelulen femşu fiy menakibiha ve kulu min rizkıhi ve ileyhinnuşuru
16 Eemintum men fiyssemai en yahsife bikumul'arda feiza hiye temuru
17 Em emintum men fiyssemai en yursile 'aleykum hasıben feseta'lemune keyfe neziyri
18 Ve lekad kezzebilleziyne min kablihim fekeyfe kane nekiyri
19 Evelem yerev ilettayri fevkahum saffatin ve yakbıdne ma yumsikuhunne illerrahmanu innehu bikulli şey'in basıyrun
20 Emmen hazelleziy huve cundun lekum yansurukum min dunirrahmani inilkafirune illa fiy ğururin
21 Emmen hazelleziy yerzukukum in emseke rizkahu bel leccu fiy 'utuvvin ve nufurin
22 Efemen yemşiy mukibben 'ala vechihi ehda emmen yemşiy seviyyen 'ala sıratın mustekıymin
23 Kul huvelleziy enşeekum ve ce'ale lekumussem'a vel'ebsare vel'ef'idete kaliylen ma teşkurune
24 Kul huvelleziy zereekum fiyl'ardı ve ileyhi tuhşerune
25 Ve yekulune hazelva'du in kuntum sadikıyne
26 Kul innemel'ılmu 'ındallahi ve innema ene neziyrun mubiynun
27 Felemma reevhu zulfeten siy-et vucuhulleziyne keferu ve kıyle hazelleziy kuntum bihi tedde'une
28 Kul ereeytum in ehlekeniyallahu ve men me'ıye ev rahımena femen yuciyrulkafiriyne min 'azabin eliymin
29 Kul huverrahmanu amenna bihi ve 'aleyhi tevekkelna feseta'lemune men huve fiy dalalin mubiynin
30 Kul ereeytum in asbeha maukum ğavren femen ye'tiykum bimain me'ıynin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com