Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dualardan, evlilik, güzel, hayırlı, ile, suresi, yusuf

Yusuf Suresi İle Hayırlı Evlilik :) (En Güzel Dualardan)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yusuf Suresi İle Hayırlı Evlilik :) (En Güzel Dualardan)

Yusuf suresi ile hayırlı evlilik :) (en güzel dualardan)

Hakkın selamı ustunuzde olsun ben ve benım gıbı kardeslerime yardımcı olmak adına sevdıgı kısıyle evlenmek ısteyen arkadaşlarıma vereceğim güzel bir tertip var ilk önce yatsı namazından sonra yusuf suresinin ilk 8 ayeti okunur daha sonra duası okunur en son 6 kevser suresi ilave edilerek duamıza amin demiş oluruz yani su sekılde :)

Yusuf suresi :

1
Elif lam ra tilke ayatül kitabil mübın

2
İnna enzelnahü kur'anen arabiyyel lealleküm ta'kılun

3
Nahnü nekussu aleyke ahsenel kasası bima evhayna ileyke hazel kur'ane ve in künte min kablihı le minel ğafilın

4
İz kale yusüfü li ebıhi ya ebeti innı raeytü ehade aşera kevkebev veş şemse vel kamera raeytühüm li sacidın

5
Kale ya büneyye la taksus rü'yake ala ıhvetike fe yekıdu leke keyda inneş şeytane lil insani adüvvüm mübın

6
Ve kezalike yectebıke rabbüke ve yüallimüke min te'vilil ehadısi ve yütimmü nı'metehu aleyke ve ala ali ya'kube kema etemmeha ala ebeveyke min kablü ibrahıme ishak inne rabbeke alımün hakım

7
Le kad kane fı yusüfe ıhvetihı ayatül lis sailın

8
İz kalu le yusüfü ve ehuhü ehabbü ila ebına minna ve nahnü usbeh inne ebana le fı dalalim mübın

SUREİ YUSUF OKUNDUKTAN SONRA DUASI -->
ALLAHIM FALANCA FİLANCA İLE KAVUŞMAYI VE HAYIRLI EŞİM OLMASINI NASİP EYLE EL VEDUD İSMİN TECELLİSİ İLE ONUN GÖZÜNE GÜZEL GÖZÜKEYİM YARABBİM SEN SUREYİ YUSUFUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BENİ SEVDİĞİME ONUN HASRETİYLE KAVUŞMAYI NASİP EYLE ODA BENİ SEVMESİNİ VE BENİM HASRETİME KAVUŞMAYI İSTEMESİNİ NASİP EYLE ONUN GÖZÜNE GÜZEL GÖZÜKEYİM NURLU VE BERRAK GÖZÜKEYİM ONUNLA HAYIRLI HUZURVEMUTLU EVLİLİK YAPMAYI LÜTUF EYLE SEN ŞÜPHESİZ BİZİM RABBİMİZSİN SEN HERŞEYİN EN GÜZELİSİN BİZLERİDE SEN GİBİ GÜZEL EYLE

KEVSER SURESİ 6 DEFA OKUYUP DUAYI EDİP AMİN DEMESİ YETERLİDİR KAYNAK: 114 SURE ESRARINDADA GEÇMEKTEDİR

benide dualarınzdan mahrum bırakmazsanız sevınrım

1 den fazla okumayınız ve yatsı namazından sonra gunde bir kere okunmalı arkadaşlarım sayıya dikkat hepsi bu kadar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com