Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetel, dileklerinizde, edilmiştir, gücü, kürsinin, tecrübe

Dileklerinizde Ayet-El Kürs'inin Gücü,Tecrübe Edilmiştir..

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dileklerinizde Ayet-El Kürs'inin Gücü,Tecrübe Edilmiştir..

Dileklerinizde Ayet-el Kürs'inin Gücü,Tecrübe Edilmiştir

Tecrübe edilmiş çok faydalı ayetel kürsi terkibidir

Cuma vakti hacetini söyleyip niyet edin ,şu şekilde ;ey rabbim hacetim şudur ,bu hacetim için Mehmet emin tokadi hazretlerinin ruhuna 786 adet ayetel kürsiyi adak adıyorum ve devam edin ; ey mehmet emin tokadi hazretleri ,benim derdim şudur ,dileğim şudur ,bu sebeple size 786 adet aytel kürsiyi adak adıyorum bana Allah rızası için yardım edin sonra diğer cuma vaktine kadar tesbihi bitirin ve cuma vakti duanızı teslim edin

İnşalllah hiç şaşmayan bi tesbihtir ,yürekten yakarınca mutlak olur ve sabır edin

gerekirse tesbihi üçleyin ,,

Ben bu duayı 2 hafta önce okudum we teslim ettim Şimdi bir bir sonuçlarını alıyorum Rabbime binlerce şükürler olsun Şu an ayetel kürsiyi günde 200 tane okuyabiliyorum 2 saatte ve ben o duayı 2 günde bitirdim cuma saatini zor bekledim =))

Şimdiden allah kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com