|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ayetel, dileklerinizde, edilmiştir, gücü, kürsinin, tecrübe |
Dileklerinizde Ayet-El Kürs'inin Gücü,Tecrübe Edilmiştir.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dileklerinizde Ayet-El Kürs'inin Gücü,Tecrübe Edilmiştir..Dileklerinizde Ayet-el Kürs'inin Gücü,Tecrübe Edilmiştir ![]() ![]() Tecrübe edilmiş çok faydalı ayetel kürsi terkibidir Cuma vakti hacetini söyleyip niyet edin ,şu şekilde ;ey rabbim hacetim şudur ,bu hacetim için Mehmet emin tokadi hazretlerinin ruhuna 786 adet ayetel kürsiyi adak adıyorum ![]() ve devam edin ; ey mehmet emin tokadi hazretleri ,benim derdim şudur ,dileğim şudur ,bu sebeple size 786 adet aytel kürsiyi adak adıyorum bana Allah rızası için yardım edin ![]() sonra diğer cuma vaktine kadar tesbihi bitirin ve cuma vakti duanızı teslim edin ![]() ![]() İnşalllah hiç şaşmayan bi tesbihtir ,yürekten yakarınca mutlak olur ve sabır edin ![]() ![]() gerekirse tesbihi üçleyin ,, Ben bu duayı 2 hafta önce okudum we teslim ettim ![]() Şimdi bir bir sonuçlarını alıyorum![]() Rabbime binlerce şükürler olsun![]() Şu an ayetel kürsiyi günde 200 tane okuyabiliyorum 2 saatte ve ben o duayı 2 günde bitirdim cuma saatini zor bekledim =))Şimdiden allah kabul etsin ![]()
|
|
|
|