Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hacet, için, mücereptir

Her Hacet İcin Mücereptir

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Hacet İcin Mücereptir

Her hacet icin mücereptir

simdi size yazacagim duayi bundan 15-16sene evel kendim denedim yalniz bana 2gün okumak nasip oldu o anda benim hanimla tanismizdik beni pesinde inletti neyse ben ruhani ilme ve bunlara sahip olmak icin okumustum ALLLAH SAHITTIR 2gün rüyamda sadece su kadarini hatirliyorum kafirunsuresi su sayi oku dediler dedigim gibi birdaha nasip olmadi her hacet icin yapilir uzun süren bir duadir ama meyvesini cabuk verir 100 defa istigfar 7defa fatihai serife 100 defa resullülah efensimize salavat 79 kere elem nesrah leke suresi 1001defa ihlas sonra hacet istenilir sek ve süpheniz olmasin murad yerine gelir 7 gün devam edilir okuma ve niyet söylendikten sonra geriye 7 fatiha serife tekrar resuli ekrem efendimize 100 salavat bagislanir yerinden kalkilir kaynak sirlar hazinesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com