Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dua, mübarek, okunacak, sıkıntıda, türlü

Her Türlü Sıkıntıda Okunacak Çok Mübarek Bir Dua

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

her türlü sıkıntının ilacıdır
Sıkıntısı olan kul gece iki rekat aAllah rızası için namaz kılar Sonra ellerini O'nun derğahına kaldırıp bu Duayı üç kere tekrar eder

Dua şudur)
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme inne zennuni abdüke ve nebiyyüke deake min durrin asabehü ve Nadake min batnil huti ve inneke kulte festecebna lehü ve necceynahü minel Gammi ve kezalike nüncil mü'minin Alahümme fe ena abdüke vebnü abdike vebnü emetike nasiyeti bi yedike ed uke bi durrin esabeni ve ekulü kema kale Yünüsü Aleyhüsselamü ve neccini kema necceyte yünüse Aleyyüsselamü fe İnneke la tuhlifül miad ve ente ala külli şey'in kadir

MANASI
Rahman ve rahim olan Allahın adıyla
Allahım Nu'nun oglu senin kulun ve peygamberindi Yakalandıgı bir musibetten Ötürü sana balıgın karnında Dua etti Sende onun duasını kabul edip SIkıntıdan kurtardın Mü'minleride kurtaracagını vaad ettin Rabbim ALlahım Ben senin kulunum Herşeyim senin elinde beni üzen bu erdimden dolayı Yunus Aleyhisselamın söyledigini söylüyorum =Senden başka yoktur bir ilah Seni tesbih ederim Ben kötülük edenlerden oldum =Yunus Aleyhisselamı' kurtardıgın gibi benide kurtar Allahım! sen gerçekten sözünden dönmessin e Vesen herşeye kadirsin AMİN

( ((ALINTI )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com