|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dualargarantilide, halinde, powerskillset |
![]() |
Powerskill---Set Halinde Dualar(Garantilide Var) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Powerskill---Set Halinde Dualar(Garantilide Var)PowerSkill---Set Halinde Dualar(Garantilide var) PowerSkill---Set Halinde Dualar Selamün Aleyküm arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten yapılan her dua kabul olur ancak bazıları bu dünyada verilir ![]() Birazdan yazacağım duaların esrarı,hikmeti ve fazileti pek çoktur ![]() ![]() Kaynak olarak eski kitapları baz alıyorum ve hepde yararını görüyorum ![]() Arkadaşlar başta garantili yazmamın nedeni kendimin dualardan bir tanesini denemiş olmamdır ![]() Neyse gene uzattım galiba konuyu ![]() O zaman dualara geçelim ![]() ![]() ![]() İlk olarak borçlu kişilere peygamber efendimizin okumasını emretmiş olduğu duayı vereceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BORÇLU OLANLARIN OKUYACAĞINA DAİR ![]() ![]() ![]() Sevgili Peygamberimiz Zatı risaletlerine borçtan şilayet eden bir kimseye bu ayetleri okumasını emrettiler ![]() OKUNUŞU:Vekulil hamdülillahilleziy lem yettehız veleden velem yekün lehu şeriykün filmülki velem yekün lehu veliyyüm minezzülli ve bebbirhü tekbiyra ![]() "Allah Teala bu ayeti okuyana yerler ve dağlar gibi sevaptan ecir yazar ![]() "Bu ayet okunan eve hırsız veya bir afat girmez ![]() Diğer hadis-i şerifte: "Abdül muttalib oğullarından söylemeye başlayan her oğlan çocuğuna Resulü Ekrem (bu ayeti) öğretirdi ![]() ------------------------------------------------------------------------ Ve gelelim benim denediğim ve olumlu sonuç aldığım duaya hemde size şöyle anlatayım duamın kabul olma ihtimali yaklaşık 40 da 1 gibi bişeydi ![]() ![]() ![]() Bir şeyi daha eklemek istiyorum eğer çok ama çok acil bir dileğiniz varsa perşembe gecesi saat 3 yada 3,5 gibi kalkıp yapın ![]() Uykudan kalkmak nefse çok ağır geldiği için inanılmaz ötesi tesirlidir ve lütfen kabul olan dualarınızı yazında başkalarıda ilham alarak daha inançlı yapsınlar ![]() Okunuşu:Allahümme inni es'elüke enni eşhedü enneke entellahü la ilahe illa entellehadüssemedüllezi lem yelid velem yüled velem yekün lehü küfüven ehad ![]() Bunun esrarı hakkında Sevgili Peygamberimiz(s ![]() ![]() Birinin mescitte namaz kılıp (ve bu duayı) okuduğunu gördüğünde buyurdu: "Nefsim yedi kudretinde bulunan Allah'a yemin ederim ki,muhakkak o,Allah Teala'dan ism-i azamı okuyarak istedi,onunla ne istenirse verilir ve ne dua edilirse kabul olur ![]() Zaten herkes İsmi azam ile yapılan duaların verildiğini biliyor ![]() ![]() Ve Can alıcı bir bölüme daha deyinmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ---Duanın Kabul Olacağına Dair--- Cenabı peygamber buyurdu: "Her kim Süre-i Yasin'i (izcaehel murselün) ayetine kadar okurda bu ayetin sonunda dua ederse duası kabul olur ![]() "Yasin Kelime-i Şerifi yedi,yirmibir veya kırk bir defa tekrarlanarak okunursa hiç şek ve şüphe yoktur ki okuyan kimse onun tesirini görmesin ![]() ![]() ---Kadir Gecesi İçin--- Allahümme inneke afüvvün keriymün hühıbbül afve fa'fü anni ![]() Manası:Allah'ım! Muhakkak Sen affedicisin ve affetmeyide seversin, beni affet ![]() Unutmayın bir insanın günahı ne kadar az ise duasının dünyada verilme olasılığı o kadar fazladır ![]() ![]() Arkadaşlar son bir tane daha dua var ki bence en önemlisi ama onu şimdilik kitapta bulamadım kitap çok kalın bulunca eklerim salı,çarşamba,perşembe günleri oruç tutulup bazı dualar ediliyordu galiba tam hatırlamıyorum ama Peygamber efendimiz ayrıca üstünü çizmiştir çünkü inanılmaz kuvvetlidir ![]() İnşaallah o duayıda ekleyeceğim ![]() By PowerSkill Hepsini elimle yazdım alıntı yapanlar elbet olcaktır fakat bari altına By PowerSkill yazın Selametle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|