![]() |
Ben Nerde Hata Yapıyorum 1... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Nerde Hata Yapıyorum 1...Ben Nerde Hata Yapıyorum 1 ![]() ![]() ![]() selamün aleyküm değerli forum üyeleri , uzun süredir bu siteyi takip etmekteyim herkesin olduğu gibi benimde kendime göre sıkıntılarım dertlerim var , halime şükür çok büyük bir derdim yok ama en büyük sıkıntım çok fazla şeyin nasip olmaması , ne istesem olmuyo site içerisinde büyü haricinde nerdeyse okumadığım dua kalmadı , kendi imanımdan şüphe duymaya başladım her gece okuduğum esma lar dualar vardı sanki boşuna yapıyormuşum gibi gelmeye başladı isteklerimi kendim halletmeye çalıştım olmadı , başkasından nasihat aldım olmadı Allah'a sığındım güvendim omadı kimden ne istediysem "hayır" dan başka bişey duymadım her türlü yolu denedim söylenen tek şey "hayır" haşa bazen diyorum Allah'ım beni unuttu bilmiyorum nerde hata yaptım nasıl bi günah işledim ama el açtığım herkes herşey elimi boş geri çevirdi ![]() ![]() ![]() yorumlarınız benim için değerlidir eksik etmeyiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Nerde Hata Yapıyorum 1... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Nerde Hata Yapıyorum 1...Öncelikli olarak haline şükretmelisin kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O anda kuvvetli bir rüzgar esmiş ve adamın don ve gömleğini de alıp götürmüş ![]() ![]() ![]() Allah bağışlayıcıdır, Allah'a yönel ![]() |
![]() |
![]() |
|