Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ailem, dua, için

Ailem İçin Dua

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ailem İçin Dua

ailem için dua

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu konular hakkında hiç bir bilgim yok ve size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim sorunum şu ki benim ailem (annem-babam) namaz kılmaz oruç tutmaz tövbe etmez insanlar ve ben bu duruma gerçekten çok üzülüyorum kendim tövbe ederken bile hep aklıma aileme ne olcak var ve ailem islamiyeti bilmiyorlar nee tavsiye versem yanlış anlıyorlar bozuluyorlar bana bu konuda neler yapabilcegim hakkında yardım ederseniz çok sevinirim yaşım 19

Alıntı Yaparak Cevapla

Ailem İçin Dua

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ailem İçin Dua

Alıntı:

berkay06 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu konular hakkında hiç bir bilgim yok ve size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim sorunum şu ki benim ailem (annem-babam) namaz kılmaz oruç tutmaz tövbe etmez insanlar ve ben bu duruma gerçekten çok üzülüyorum kendim tövbe ederken bile hep aklıma aileme ne olcak var ve ailem islamiyeti bilmiyorlar nee tavsiye versem yanlış anlıyorlar bozuluyorlar bana bu konuda neler yapabilcegim hakkında yardım ederseniz çok sevinirim yaşım 19

arkadaşım ana babanın çoçuk üzerinde hakkı oldugu gb çoçugunda anası babası üzerinde sorumlulugu var inançlarının saglam olmasıda gayet güzel fakat kimseyi zorla bişey anlatamazsın sen evlat olarak dogru bildigini anlatmaya çalış ailene hidayeti Allah versin kalplerindeki gözlerindeki perdeyi kaldırsın hepimiz bu dünyada sahnedeyiz kimimiz katil rolünü üstlenmiş kimimiz evliya figüranlarız kısacasen kendi görevini bil oyununu oyna elbet mizan terazisinde ugraşlarının bedelini misli misli alıcaksın olmuosada üsteleme mevlam neylerse güzel eyler Allaha emanet ol kalbinin ışıgı seni hep aydınlatsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com