Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cezalandırmak, düşmanı, konusunda, tesirli

Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli..

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli

''Ya Hafızu'' bu mübarek ismin zikri (1481)adettir Zikir saati Zühal'dir Düşman üzerine okunduğunda onu kahretmez, fakat çeşitli hastalık ve sıkıntılardan başını kaldıramaz Irzı ve malı yağma olur Bu ismin zikri sırasında kalpte sıcaklık meydana gelir gelmez ne dilense yerine gelirBunu vird haline getirmek gerekirTarafımdan denenmiştir Bazı kötü niyetli insanlara haktır, çünkü onlar daima bizimle uğraşırlar''Su uyur, düşman uyumaz''sözünü unutmamak gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

zühal şartmı modum gece yapılanlarda zaman çok önemli değil diye duymuştum

zühalı tam tesbit edemeyiz belki diye soruyorum her zaman yapılabilirmi bu uygulma

birdeabdest ve besmele sartmı

kalpte sıcaklı olunca ne dilerseniz olur demişsiniz ya cezalandırmak anlamında ne dilersek onumu kastettiniz mesela okurken yarısında bu sıcaklıgı hissettik orda duayı edip zikre devammı edecegiz

ÇOK SORDUM hakkınızı helal edin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Dua saatlerine uymamak başarısızlığın tek kaynağıdır, ben daima saat konusuna uyarım Havass konusunda, hangi gün ve gezegenlerde okunacak bunu çok güzel açıkladım Sitemizde illere ait saatler tablo verilerek açıklanmaktadır Zikirde devamlılık şarttır, sürekli en az 40 gün okunmalıdır Sıcaklık hissetmemiz doğru yoldayız ve kabul ediliyor anlamındadır, bırakılmaz okumaya devam edilir Umarım yardımcı olabilmişimdir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com