![]() |
Kur'an'dan 40 Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an'dan 40 DuaKur'an'dan 40 Dua Arkadaşlar Türkiye Diyanet Vakfı'nın bir kitapcığı geçti elime ben çok beğendim ![]() ![]() ![]() ![]() -Rabbim! Gönlüme genişlik ver ![]() ![]() -Rabbim! Şeytanların kışkırtmalarından sana sığınırım! Onların yanımda bulunmalarından da sana sığınırım Rabbim! (Mü'minun 23/97-98) -Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de düüstlükle çıkmamı sağla ![]() -Rabbim! Beni bereketli bir yere yerleştir ![]() ![]() -Rabbim! Bana ve ana-babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı işler yapmamı nasip et ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kur'an'dan 40 Dua |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an'dan 40 Dua-Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazı devamlı kılanlardan eyle; Rabbimiz! Duamı da kabul eyle! (İbrahim 14/40) -Rabbim! Hakkında bildiğim olmayan birşeyi senden istemekten sana sığınırım ![]() -Rabbim! Doğrusu kendime zulmettim ![]() ![]() -Rabbim! Benş ve kardeşimi bağışla, bizi rahmetine kabul et ![]() -Rabbim! Beni baışla ve merhamet et! Sen merhametlilerin en hayırlısısın (Mü'minun 23/118) |
![]() |
![]() |
|