Kur'an'dan 40 Dua |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an'dan 40 DuaKur'an'dan 40 Dua Arkadaşlar Türkiye Diyanet Vakfı'nın bir kitapcığı geçti elime ben çok beğendim İçinde süper dualar var Kitapcığın adı Kur'an'dan 40 dua Her gün 4-5 tanesini paylaşıcam -Rabbim! Gönlüme genişlik ver İşimi kolaylaştır Dilimden (şu) bağı çöz ki sözümü anlasınlar (Taha 20/25-28) -Rabbim! Şeytanların kışkırtmalarından sana sığınırım! Onların yanımda bulunmalarından da sana sığınırım Rabbim! (Mü'minun 23/97-98) -Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de düüstlükle çıkmamı sağla Bana tarafından, hakkıyla yardımcı bir güç ver! (Isra 17/80) -Rabbim! Beni bereketli bir yere yerleştir Sen, ağırlayanların en hayırlısısın (Mü'minun 23/29) -Rabbim! Bana ve ana-babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı işler yapmamı nasip et Neslimden gelenleri de iyi kimselerden eyle Ben sana döndüm ve elbette ki Müslümanlardanım (Ahkaf 46/15) |
Kur'an'dan 40 Dua |
08-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an'dan 40 Dua-Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazı devamlı kılanlardan eyle; Rabbimiz! Duamı da kabul eyle! (İbrahim 14/40) -Rabbim! Hakkında bildiğim olmayan birşeyi senden istemekten sana sığınırım Eğer beni bağışlamaz ve esirgemezsen, ben ziyana uğrayanlardan olurum! (Hud 11/47) -Rabbim! Doğrusu kendime zulmettim Beni bağışla (Kasas 28/16) -Rabbim! Benş ve kardeşimi bağışla, bizi rahmetine kabul et Zira sen merhametlilerin en merhametlisisin! (A'raf 7/151) -Rabbim! Beni baışla ve merhamet et! Sen merhametlilerin en hayırlısısın (Mü'minun 23/118) |
|