|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
edilmiştir, için, tarafımcaher, tecrube, şey |
![]() |
Tecrube Edilmiştir Tarafımca..(Her Şey İçin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tecrube Edilmiştir Tarafımca..(Her Şey İçin)Tecrube edilmiştir tarafımca ![]() ![]() Öncelikle Allahın selamı üzerinize olsun Arkadaşlar Bu duayı pek çoğu yerde (Ben hiç bulamadım) bulamazsınız çünkü duanın sonunda hz ![]() ![]() Paylaşacağım dua tarafımca defalarca denenmiştir ve samimi bir kalp ile yaptıklarımın hepsi kabul görmüştür ![]() Peki samimi bir kalp nedir? Namazı kılarken içinizde en ufak bir şüphe olmadan hacetinizi dilemenizdir ![]() İkileme düşerseniz kaybedersiniz arkadaşlar ![]() Yani atıyorum namazı kılarken acaba olcakmı olmayacakmı düşüncelerini aklınızdan atın ve bunu yaparsam kesin olcak diyerek duanızı yapın ![]() En önemli nokta burasıdır arkadaşlar içinizde en ufak bir şüphe olmasın ![]() Duayı veriyorum: "İbni Mes'ud (r ![]() ![]() her rek'atında bir fatiha ve bir de sure okursa,her iki rek'atte bir teşehhüde oturup selam verirse ve son iki rek'atta selam vermeden önce teşehhüde otururken,yedişer defa Fatiha ile Ayetel-kürsiyi okursa hemen ardından, On kerede "La ilahe illellahu vahdehu la şerikelehu lehül mülkü velehül-hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir ![]() ![]() ![]() Allah onun hacetini verir ![]() Sonrada Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki neden böyle söylemişti efendimiz? 1o kere okuyacağımız duanın içinde ismi azam bulunmaktadır ![]() ![]() Bu duayı internette hiç bir yerde bulamadım ![]() Kaynak:Arif Pamuk Resulullahın dilinden kitabından alınmıştır kitap yaklaşık 30 yaşında falan heralde emin değilim yalan olmasın ![]() Allaha emanet olun selametle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|