Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bişidir, nasil

Bu Nasil Bişidir

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Nasil Bişidir

BU NASIL BİŞİDİR

MERHABA ARKADŞALR, SİZE YAŞADIĞIMI ÇOK KALLEŞÇE BİR DURUMU ANLATMAK İSTEDİM, YAKLAŞIK 1 SENDİR BERABER OLDUĞUM, DAHA DOĞRUSU BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ SÖLEYEN, BUNDA İNANDIRAN İNSAN GEÇEN HAFTA EVLENDİ, HEMDE BENİMLE BERABERKEN,ŞOK OLDUM DEMEK ÇOK HAFİF KALIRİ VE ŞİMDİ HERGÜN YENİ BİŞEYLER ÖĞRENİYORUM, MEĞER ALTI AYDIR NİŞANLIYMIŞ,BENİ O KADAR ADİCE KANDIRMIŞKİ, VE BİR EVLİLİK GEÇRDİM SONU HÜSRANLA BİTEN, 2 SENE ÖNCE AYRILDIM EŞİMDEM, BU İNSAN BENİM GÖNLÜMÜ NASIL KAZANDI BİLİYOR MUSUNUZ, BENİ KANDIRARAK VE YEMİN EDERİMKİ HİÇ BİŞİ ANLAÖADIM, İNANDIM, GÜVENDİM, OYSA O OYNAMIŞ BENLE, ALLAHAŞKINA BANA BİŞİ SÖLEYİN ARKADAŞLAR BU NSAIL BİŞEY, NASIL BİR ACI, ALTINDAN KALKAMIYORUM, KIVARANIYORUM, ACIDAN NERDEYSE GEBERİYORUM, AMA ÖLMÜYORUM, BEN O KADAR ACILAR ÇEKTİM BİDE BU, BANA Bİ YOL, Bİ ÇARE, BU ZULME BİR CEZA, BU ACIYA BİR MERHEMM, Bİ YOL GÖSTERİNNN

Alıntı Yaparak Cevapla

Bu Nasil Bişidir

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu Nasil Bişidir

Öncelikle tüm kardeşlerim hayırlı kandiller olsun hepimizeSevgili arkadaşım Mine inan seni okadar iyi anlıyorumki ama neçare duadan vazgeçme demekten başka bişeyde diyemiyorum,çünki aynı dertden bende muzdaribim beni daha önce okuyan arkadaşlar bilirler eşimle imam nikahlıyız hep bugün yarın dedi ve resmi nikahı bitürlü kıymadı 4 yıl oldu ve benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var 8 yaşında ona bunu nasıl yaşatıyorum diye kahrediyorum ama ilginçtir onu seviyorum demekki,birtürlü kopamıyor sabırla bekliyorum kendime aptalım diye kızıyorum belkide kendimi kandırıyorum bilemedim ve hergün evden kovuluyorum çok alkol alıyor ondanmı bilmiyorum düngece mübarek gecemizde bile haksız yere duymadığım söz almadığım bedua kalmadı Rabbime sığınıyorum tez vakitte bizleri selamete çıkarsın zalimlerin şerrinden korusun bende bilemedim kardeşim bizim gibi olanlaraönce Rabbim sonra burdaki hocalarımız kardeşlerimiz yol göstersin hergün bu sitedeyim çok şifalar buldum tavsiye dularla Allah razı olsun sebep olanlardan umudunu kesme kardeşim Rabbim isyanı sevmez elbbet bizimde birgün yüzümüz gülecek inşallah
Şifa duadadır ve *****i büyüklerim kardeşlerim bizim gibi zorda olanlardan duanızı esirgemiyin lütfenAllah yar ve yardımcımız olsunAmin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com