Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, askina, edincok, kotuyum, yardim

Allah Askina Yardim Edin.Cok Kotuyum

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ALLAH ASKINA YARDIM EDINCOK KOTUYUM

selam sevgili arkadaslaronce size derdimi anlatmak istiyorumben panik atak hastasiyim ve ayni zamanda hepatit c hastasiyimevliyim ve 1 cocugum var4 yildir kayinvalidemlerle ayni evde oturuyoruzayri evimiz var ama yalnizlik fobim var ve yalniz kalamiyorum evdeama kayinvalidemlerde de gunum yokesime yanimiza birini alalim gidelim evimizde duralim diyorum ama bi turlu ikna olmuyoronu nasil ikna edebilirimzaten artik eve cikmak zorundayiz cunki esimin kardesi evleniyoumarim derdimi anlata bildimbana yol gosterin inanin bunaldim aklima bin turlu kotu seyler geliyoryani derdim esimi yanimiza birini almaya ikna etmem lazimyoksa deliricemm

bana yardim edbilcek kimse yokmu ya lutfen cok caresizim aglamaktan bittim :( yardim edin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle

İNŞAALLAH bulunduğun bu zor durumdan en kısa zaman zarfında kurtulursun

Tabi şunuda unutmamak gerek öyle oturduğumuz yerden bazı şeyler kendiliğinden geçivermez

Senin hastalıklarının hepsinin tedavisi bulunmaktadır

Bu yüzden en kısa zamanda tedavi olmalısın çünkü içerisinde bulunduğun durum sadece panik atak veya Hepatit C hastalığından ibaret değil Aynı zamanda senin depresyon hastalığının içerisinde olduğunda açık(Belirtileri yazdığın şeyler ile uyuşmakta)

Bütün bunlardan kurtulmak tabiykide mevcut Cenabı hakk derdi verir dermanı vermezmi hiç?

Lütfen en kısa zamanda eşinide alıp bir psikoloğa görünün

İnanın çok faydası olacak sayısız kez şahit olmuşumdur

SaygılarımLa PowerSkill

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

niksiz Nickli Üyeden Alıntı

selam sevgili arkadaslaronce size derdimi anlatmak istiyorumben panik atak hastasiyim ve ayni zamanda hepatit c hastasiyimevliyim ve 1 cocugum var4 yildir kayinvalidemlerle ayni evde oturuyoruzayri evimiz var ama yalnizlik fobim var ve yalniz kalamiyorum evdeama kayinvalidemlerde de gunum yokesime yanimiza birini alalim gidelim evimizde duralim diyorum ama bi turlu ikna olmuyoronu nasil ikna edebilirimzaten artik eve cikmak zorundayiz cunki esimin kardesi evleniyoumarim derdimi anlata bildimbana yol gosterin inanin bunaldim aklima bin turlu kotu seyler geliyoryani derdim esimi yanimiza birini almaya ikna etmem lazimyoksa deliricemm

bana yardim edbilcek kimse yokmu ya lutfen cok caresizim aglamaktan bittim :( yardim edin

Eviniz nasıl bir ev,mustakil ve büyük mü?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

PowerSkill Nickli Üyeden Alıntı

Kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle

İNŞAALLAH bulunduğun bu zor durumdan en kısa zaman zarfında kurtulursun

Tabi şunuda unutmamak gerek öyle oturduğumuz yerden bazı şeyler kendiliğinden geçivermez

Senin hastalıklarının hepsinin tedavisi bulunmaktadır

Bu yüzden en kısa zamanda tedavi olmalısın çünkü içerisinde bulunduğun durum sadece panik atak veya Hepatit C hastalığından ibaret değil Aynı zamanda senin depresyon hastalığının içerisinde olduğunda açık(Belirtileri yazdığın şeyler ile uyuşmakta)

Bütün bunlardan kurtulmak tabiykide mevcut Cenabı hakk derdi verir dermanı vermezmi hiç?

Lütfen en kısa zamanda eşinide alıp bir psikoloğa görünün

İnanın çok faydası olacak sayısız kez şahit olmuşumdur

SaygılarımLa PowerSkill

Cok tsk ederim cvbiniz icin ama esim o kadar anlayisli diyil ki zaten sorun da ondahani bana pek destek olmuyo ve ben de tek basima bisey yapamiyorumbu durumda dualara siginmak istedim :( biliyorum psikolojik hepsi ama 4 yildir bu durumdayim uzun bi terapi almam gerek :( ama dedigim gibi esim pek anlayisli diyil bu konuda

Alıntı:

eloelo Nickli Üyeden Alıntı

Eviniz nasıl bir ev,mustakil ve büyük mü?

Yok yani oda sayisi az :( esimin kardesi de evleniyo ya mecburan cikicaz evden iste yalniz kalmak en buyuk korkumhemen panik yasarimkendimi kayb ederimallah kimseye gostermesin o kadar kotu bi durumki :( uzuntuden eridim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com