![]() |
Allah Askina Yardim Edin.Cok Kotuyum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumALLAH ASKINA YARDIM EDIN ![]() selam sevgili arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana yardim edbilcek kimse yokmu ya lutfen cok caresizim aglamaktan bittim :( yardim edin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumKardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle ![]() ![]() ![]() İNŞAALLAH bulunduğun bu zor durumdan en kısa zaman zarfında kurtulursun ![]() Tabi şunuda unutmamak gerek öyle oturduğumuz yerden bazı şeyler kendiliğinden geçivermez ![]() Senin hastalıklarının hepsinin tedavisi bulunmaktadır ![]() Bu yüzden en kısa zamanda tedavi olmalısın çünkü içerisinde bulunduğun durum sadece panik atak veya Hepatit C hastalığından ibaret değil ![]() ![]() Bütün bunlardan kurtulmak tabiykide mevcut ![]() Lütfen en kısa zamanda eşinide alıp bir psikoloğa görünün ![]() ![]() İnanın çok faydası olacak sayısız kez şahit olmuşumdur ![]() ![]() ![]() SaygılarımLa PowerSkill |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumAlıntı: niksiz Nickli Üyeden Alıntı selam sevgili arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana yardim edbilcek kimse yokmu ya lutfen cok caresizim aglamaktan bittim :( yardim edin Eviniz nasıl bir ev,mustakil ve büyük mü? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumAlıntı: PowerSkill Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle ![]() ![]() ![]() İNŞAALLAH bulunduğun bu zor durumdan en kısa zaman zarfında kurtulursun ![]() Tabi şunuda unutmamak gerek öyle oturduğumuz yerden bazı şeyler kendiliğinden geçivermez ![]() Senin hastalıklarının hepsinin tedavisi bulunmaktadır ![]() Bu yüzden en kısa zamanda tedavi olmalısın çünkü içerisinde bulunduğun durum sadece panik atak veya Hepatit C hastalığından ibaret değil ![]() ![]() Bütün bunlardan kurtulmak tabiykide mevcut ![]() Lütfen en kısa zamanda eşinide alıp bir psikoloğa görünün ![]() ![]() İnanın çok faydası olacak sayısız kez şahit olmuşumdur ![]() ![]() ![]() SaygılarımLa PowerSkill Cok tsk ederim cvbiniz icin ama esim o kadar anlayisli diyil ki zaten sorun da onda ![]() ![]() Alıntı: eloelo Nickli Üyeden Alıntı Eviniz nasıl bir ev,mustakil ve büyük mü? Yok yani oda sayisi az :( esimin kardesi de evleniyo ya mecburan cikicaz evden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|