Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilek, duası, etkili, hasbiyallahu

Hasbiyallahu Duası [Etkili Dilek Duası

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bismillahirrahmanirahim
Hasbiyallahü li dini, ( Dinim için Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü li dünyaye, ( Dünyam için Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü lima ehemmeniy, ( Bana fenalikla kasd edene karsi Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü liman baga aleyye, ( Bana azginlik eden kimseye karsi Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü limen hasedeniy, ( Bana hased edene karsi Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü limen kadeniy bi suin, ( Bana fenalikla yaklasana karsi Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü indel mevti, ( Ölüm aninda Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü indel meseleti fil kabr, ( Kabirde sual sorulacagi anda Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü indel miyzan, ( Amellerin tartilacagi anda Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü indes sirati, ( Sirati geçerken Allah`im bana yeter )
Hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arsil aziym
(Bana Allah yeter O’ndan baska hiçbir ilâh yoktur Ben ancak O’na tevekkül ettim O, yüce Ars’in sahibidir )
Amin

Herhangi bir dilegi için bu ayeti sabah-aksam , her hal ve durumda sayi gözetmeksizin okumayi vird edinirse maksadina ulasmasi için bu ona kafidir

Bu maksadi ister dünya isleri ile ilgili olsun, isterse ahiret isleri ile, ister dogru ve hayirli bir is olsun her diledigine kavusur

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com