![]() |
Hasbiyallahu Duası [Etkili Dilek Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasbiyallahu Duası [Etkili Dilek DuasıHasbiyallahu Duası [Etkili Dilek Duası Bismillahirrahmanirahim Hasbiyallahü li dini, ( Dinim için Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü li dünyaye, ( Dünyam için Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü lima ehemmeniy, ( Bana fenalikla kasd edene karsi Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü liman baga aleyye, ( Bana azginlik eden kimseye karsi Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü limen hasedeniy, ( Bana hased edene karsi Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü limen kadeniy bi suin, ( Bana fenalikla yaklasana karsi Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü indel mevti, ( Ölüm aninda Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü indel meseleti fil kabr, ( Kabirde sual sorulacagi anda Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü indel miyzan, ( Amellerin tartilacagi anda Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü indes sirati, ( Sirati geçerken Allah`im bana yeter ) Hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arsil aziym ![]() (Bana Allah yeter ![]() ![]() ![]() Amin Herhangi bir dilegi için bu ayeti sabah-aksam , her hal ve durumda sayi gözetmeksizin okumayi vird edinirse maksadina ulasmasi için bu ona kafidir ![]() Bu maksadi ister dünya isleri ile ilgili olsun, isterse ahiret isleri ile, ister dogru ve hayirli bir is olsun her diledigine kavusur ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|