Yıldız Düşüklüğü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız DüşüklüğüYıldız Düşüklüğü slm arkadaslar size bu konuyla ilgili bazi seyler paylasmak istiyorum ![]() ![]() uzun zamandizr yildizin dusuk olmasi ne oldugunu tam olarak bilmiyordum, astrolojiyle ilgilendigim icin bazi bilgileri aktarmak istiyorum![]() ![]() Bati astrolojide yukselen burcun gezegeni(mesela YUkselen basak-gezegeni merkur) tum kartin hakimi oluyor oradan da sizin yildiziniz bu olucaktir![]() ![]() yani yukselen burcu basak olursa merkur sizin yildiziniz olucaktir![]() ![]() merkur dunyaya daha yakin oldugu icin BU GEZEGEN DIGERLERDEN DAHA DUSUKTUR![]() ![]() mesela PLUTO en son gezegendir ve o daha yuksek bir seviyededir![]() ![]() yukseleni AKREP olanlarin mesela buyu ve nazar zor tutar![]() ![]() cunku yildizi PLUTO![]() ![]() ![]() Baska incelik daha da var, ![]() ![]() eger kisinin yildiz haritasinda birinci evde baska gezegen varsa o gezegen demek bu kisinin yildizi oluyor,![]() ![]() mesela yukseleni basak olursa gezegeni merkurdurdur ama orada eger PLUTO varsa veya GUNES ozaman haritanin hakimi PLUTO olucaktir![]() ![]() ![]()
|
|
|
|