![]() |
Borç Duası Mutlaka Borçlular Baksın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borç Duası Mutlaka Borçlular Baksınborç duası mutlaka borçlular baksın BORÇ DUASI Abdullah Kureşî buyurdu ki: Bir gün hocam Ebü?r-Rabî bana, ?Sana bitmek tükenmek bilmeyen bir hazîne öğreteyim mi?? dedi ![]() oku? dedi ![]() ![]() ![]() Okumamı istediği duâ şöyle idi: ?Yâ Allah, yâ Vâhid, yâ Mûcid, yâ Cevâd, yâ Bâsit, yâ Kerîm, yâ Vehhâb, yâ ze?t-Tavl, yâ Ganî, yâ Mugnî, yâ Fettâh, yâ Rezzâk, yâ Alîm, yâ Hayy, yâ Kayyûm, yâ Rahmân, yâ Rahîm, yâ Bedîassemâvâti vel-ard, yâ ze?l-celâli vel ikrâm ![]() ![]() ![]() infehnî minke bi nafhati hayrin tugnînî bihâ ammen sivâk ![]() ![]() ![]() fekâd câekümü?l-feth ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve fethun karîb ![]() ![]() ![]() Vedûd, yâ ze?l-arşil Mecîd, yâ Fe?âlen limâ yürîd, ikfini bihelâlike an harâmike ve agninî bi fadlike ammen sivâke vahfaznî bimâ hafizte bihizzikr ![]() ![]() ![]() bimâ nasarte bihirrusül ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bana, ?Her kim bu duâyı namazlardan sonra, özellikle Cuma namazından sonra okursa, Allahü teâlâ onu her türlü kötülükten muhafaza eder ![]() Düşmanlarına karşı muzaffer kılar, ona ummadığı yerlerden rızıklar verir, geçimini kolaylaştırır ![]() keremi ve inâyeti ile öder? dedi ![]() Kendisi şöyle anlatır: Bir gün Abdullah el-Muâvirî?ye gittim ![]() zaman, yapacak olduğun bir duâ öğreteyim mi?? diye sordu ![]() ![]() Bunun üzerine şu duâyı öğretti: ?Yâ Vâhid, yâ Ehad, yâ Vâcid, yâ Cevâd, İnfehnâ minke bi nefhati hayrin inneke alâ külli şey?in kadîr ![]() ![]() ![]() Başım darda kalmadı ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- okuyan ve uygulayan benide unutmasın ![]() |
![]() |
![]() |
|