Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bereket, evde, için, yerinde

Evde Ve İs Yerinde Bereket İcin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

simdi yazacagim tarif ricam üzerine bana bir hoca tarafindan verilmistir kendisine sonsuz tessekür ederim hepinizin huzurunda o benim sözümü geri cevirmedi ALLAHTA ONUN sözünü iki cihatta geri cevirmesin amin her kim evinde veya isyerinde berket hasil olmasini isterse 7 karinca yuvasindan sag elioyle biraz toprak alsin aldigi topragi bir naylonda biriktirsin topraklari alirken abdestli olsun sonra aldigi topraklarin üstüne agzini topraga yanastirip söyle niyet etsin yarrabi evimde veya isyerimde bereket ve hasil eyle tez vakit tez zamanda vs sonra bir ourusta 7yasini serif okusun her okudugunu o topraga üflesin okuma isi bittikten sonra o naylondaki topraklari güzelce bandlayip ya evin evde isyerinin yüksek bir yerinde himaye etsin sonra bir fakire biraz sadaka versin okumaya baslamadan önce 2 rekat namaz kilin hasil olan sevabi resulüekrem ve ehlibeytine bagislayin sonra bir kac tövbe bir kac salatu selam cekin ve baslayin okuma zamanin herkes kendi ayarlaya bilir dedi hoca arkadas hepinizin cumasi mubarek olsun yalniz yapamayan arkadaslar yardim alabilirler rizam olmadan konularimi baska siteye yazanlara hakim haram olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com