Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celb, etmek, istediğin, kimseyi

İstediğin Kimseyi Celb Etmek

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstediğin kimseyi celb etmek

İstediğin kimseyi celb etmek için perşembegünü oruc tutulur ve aynı gece yani perşembeyi cumaya bağlayan gece allah rızası için 2 rekatnamz kılınır namazdan sonra niyet edilip tek bir euzü besmele ile 1000 defa KUL EUZÜ BİRABBİNAS suresi okunur ver her 100 defada yazacagım azimet okunur

bismillahirrahmanirrahim

Kul e'uzü birabbinnas

Melikinnas

İlahinnas

Min şerrilvesvasil hannas

Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas

Minel cinnetivennas

her 100 de 3 defa okuncak azimet

bismillahirrahmanirrahim

ECİBU VE TEVEKKELU EYYÜHEL VESVASİL HANNASİ BİKALBİ İSİMLER BİL MEHABBETİ VEL MEVEDDETİ VE ATFU KALBEHU ALEYYE BİHAKKI HAZİHİSSURETİŞŞERİFEH AMİN selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

merhabaBen bir şey danışmak istiyorumBen daha önce para vererek işlem yaptırdımKendimde denedimBen başarılı olamıyorumNedenini de bilmiyorumArtık bir şeyin gerçekten tutup olacağına inanmıyorum gibiEn son yaptırdığım işleme devam ediyorumYapan kişi bana 3-7-21-40 günden bahsediyorBekledikçe umutlar azalıyor bendeUygulama yaptırdığım kişiyle artık hiç konuşmaz oldukBenden daha çok kaçıyor şimdiBana önerebileceğiniz birşey var mı?Yoksa dediği gibi bekleyeyim miZaman geçtikçe daha çok kaybediyor gibiyim onuİşlem yapan kişi,"yana yana gelir 40 gün içinde diyor" İnanacağım ama hiç konuşmuyoruz artıkÇok üzülüyorumUmut dünyası işteBen onun beni sevmesini,beni düşünmesini istiyorumYardımcı olabilir misiniz acaba?
Teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

citos Nickli Üyeden Alıntı

merhabaBen bir şey danışmak istiyorumBen daha önce para vererek işlem yaptırdımKendimde denedimBen başarılı olamıyorumNedenini de bilmiyorumArtık bir şeyin gerçekten tutup olacağına inanmıyorum gibiEn son yaptırdığım işleme devam ediyorumYapan kişi bana 3-7-21-40 günden bahsediyorBekledikçe umutlar azalıyor bendeUygulama yaptırdığım kişiyle artık hiç konuşmaz oldukBenden daha çok kaçıyor şimdiBana önerebileceğiniz birşey var mı?Yoksa dediği gibi bekleyeyim miZaman geçtikçe daha çok kaybediyor gibiyim onuİşlem yapan kişi,"yana yana gelir 40 gün içinde diyor" İnanacağım ama hiç konuşmuyoruz artıkÇok üzülüyorumUmut dünyası işteBen onun beni sevmesini,beni düşünmesini istiyorumYardımcı olabilir misiniz acaba?

Teşekkür ederim

daha yeni cinsuresi ile yazdım onu yapmanı öneririm selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com