İstediğin Kimseyi Celb Etmek |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İstediğin Kimseyi Celb Etmekİstediğin kimseyi celb etmek İstediğin kimseyi celb etmek için perşembegünü oruc tutulur ve aynı gece yani perşembeyi cumaya bağlayan gece allah rızası için 2 rekatnamz kılınır namazdan sonra niyet edilip tek bir euzü besmele ile 1000 defa KUL EUZÜ BİRABBİNAS suresi okunur ver her 100 defada yazacagım azimet okunur bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbinnas Melikinnas İlahinnas Min şerrilvesvasil hannas Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas Minel cinnetivennas her 100 de 3 defa okuncak azimet bismillahirrahmanirrahim ECİBU VE TEVEKKELU EYYÜHEL VESVASİL HANNASİ BİKALBİ İSİMLER BİL MEHABBETİ VEL MEVEDDETİ VE ATFU KALBEHU ALEYYE BİHAKKI HAZİHİSSURETİŞŞERİFEH AMİN selametle |
08-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İstediğin Kimseyi Celb EtmekmerhabaBen bir şey danışmak istiyorumBen daha önce para vererek işlem yaptırdımKendimde denedimBen başarılı olamıyorumNedenini de bilmiyorumArtık bir şeyin gerçekten tutup olacağına inanmıyorum gibiEn son yaptırdığım işleme devam ediyorumYapan kişi bana 3-7-21-40 günden bahsediyorBekledikçe umutlar azalıyor bendeUygulama yaptırdığım kişiyle artık hiç konuşmaz oldukBenden daha çok kaçıyor şimdiBana önerebileceğiniz birşey var mı?Yoksa dediği gibi bekleyeyim miZaman geçtikçe daha çok kaybediyor gibiyim onuİşlem yapan kişi,"yana yana gelir 40 gün içinde diyor" İnanacağım ama hiç konuşmuyoruz artıkÇok üzülüyorumUmut dünyası işteBen onun beni sevmesini,beni düşünmesini istiyorumYardımcı olabilir misiniz acaba? Teşekkür ederim |
08-06-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İstediğin Kimseyi Celb EtmekAlıntı: citos Nickli Üyeden Alıntı merhabaBen bir şey danışmak istiyorumBen daha önce para vererek işlem yaptırdımKendimde denedimBen başarılı olamıyorumNedenini de bilmiyorumArtık bir şeyin gerçekten tutup olacağına inanmıyorum gibiEn son yaptırdığım işleme devam ediyorumYapan kişi bana 3-7-21-40 günden bahsediyorBekledikçe umutlar azalıyor bendeUygulama yaptırdığım kişiyle artık hiç konuşmaz oldukBenden daha çok kaçıyor şimdiBana önerebileceğiniz birşey var mı?Yoksa dediği gibi bekleyeyim miZaman geçtikçe daha çok kaybediyor gibiyim onuİşlem yapan kişi,"yana yana gelir 40 gün içinde diyor" İnanacağım ama hiç konuşmuyoruz artıkÇok üzülüyorumUmut dünyası işteBen onun beni sevmesini,beni düşünmesini istiyorumYardımcı olabilir misiniz acaba? Teşekkür ederim daha yeni cinsuresi ile yazdım onu yapmanı öneririm selametle |
|