|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşık, evliliği, hayırlısıyla, için, insanlar, isteyen, kullar, olan, platonik |
![]() |
Platonik Aşık Olan İnsanlar Ve Evliliği Hayırlısıyla İsteyen Kullar İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Platonik Aşık Olan İnsanlar Ve Evliliği Hayırlısıyla İsteyen Kullar İçinPlatonik Aşık olan İnsanlar ve Evliliği Hayırlısıyla isteyen Kullar için ![]() ALLAHü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH… O’ndan başka İlah yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kesinlinle Abdesli yapılması Gereken Dua 3 kere Erhamerimin Dileğini Rabbime ulaştıran Melek Perşembe ve Cumayı Bağlayan Gece 313 kere Akşam yattıktan sonra gece 3 de kalkıp 12 rekat teheccüd namazı kılarsın ve her 2 rekatta Peygamber Efendimizin ruhuna Slm edersin أَنِ اقْذِفِيهِ فِي التَّابُوتِ فَاقْذِفِيهِ فِي الْيَمِّ فَلْيُلْقِهِ الْيَمُّ بِالسَّاحِلِ يَأْخُذْهُ عَدُوٌّ لِّي وَعَدُوٌّ لَّهُ وَأَلْقَيْتُ عَلَيْكَ مَحَبَّةً مِّنِّي وَلِتُصْنَعَ عَلَى عَيْنِي Enıkzifîhi fît tâbûti fakzifîhi fîl yemmi felyulkıhil yemmu bis sâhıli ye’huzhu aduvvun lî ve aduvvun leh(lehu), ve elkaytu aleyke mehabbeten minnî ve li tusnea alâ aynî ![]() (Onu sandığa koymasını, sonra onu denize (Nil Nehri'ne) bırakmasını (vahyetmiştik) ![]() sahile atsın, Benim ve onun düşmanı, onu alsın ![]() altında) yetiştirilmen için sana, Kendimden muhabbet (sevgi) verdim 21 Kere okursun Sevdiğin kişiye Niyet ederek 100 Kere el-VEDÛD: Çok şefkatli, muhabbetli, salih kullarını çok seven ve onlarca çok sevilen, onları rahmet ve rızasına erdiren; sevilmeye ve dostluğu kazanılmaya yegane lâyık olandır ![]() 1 Kere de Yasin dileğini Söylersin Mubin duası okursun Sonun da Allahümme inni eselükes-sıhhate vel-afiyete vel-emanete ve hüsnel-hulkı verrıdae bilkaderi birahmetike ya Erhamerrahimin Anlamı: Ya Rabbi, senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlak ve kaderden razı olmak istiyorum ![]() merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver Not : Kesinlikle Harama uygulamayın Allah rıza için 3 İhlas 1 Fatiha Peygamber efedimizin ruhuna hediye edin |
![]() |
![]() |
|