Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, denedim, dua, etkili, herşeyi, için

Herşeyi Denedim . Aşk İçin Etkili Dua

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herşeyi Denedim . Aşk İçin Etkili Dua

Herşeyi Denedim Aşk İçin Etkili Dua

Merhabalar forumumuzda bulanan sevgi ve aşk dualarının ortalama olarak %70 ini denedim Bunların hepsini içtenlikle temiz bir şekilde olabiliceğin en iyisi olarak inanarak yaptım Yani yaptığım bu uygulamalar daha iyi bir şekilde yapılamazdı Ama ne etki var nede tepki Arkadaşlar burda paylaşılan uygulamaların çoğu başka yerlerden alıntı Ama ben sizin deneyimlerinize danışmak istiyorum Sevgi , Aşk , Celp Etmek konusunda bir uygulamayı , duayı ( büyü hariç ) deneyipte ufacıkta olsa , o uygulamadan kaynaklandığını bildiğiniz sonuç aldınızmı ? Eğer aldıysanız bunlar nedir ? Yalvarıyorum çok ihtiyacım var özeldende atabilirsiniz

Teşekkür Ederim Şimdiden Herkese

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com